RO Study
👤
Cristinacalota35
Cristinacalota35
04-03-2021
Franceza
a fost răspuns
unde se afla provence ?
Răspuns :
Smarandaiciocan
Smarandaiciocan
04-03-2021
Răspuns:
În sud-estul Franței
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redacteaza O Compunere De 150-250 De Cuvinte In Care Sa-ti Exprimi Opinia Despre Mesajul Textului Dat. Sau Imi Puteti Spune O Schita, Ce Ar Trebui Sa Pun.
Un Jour Un Ami/une Amie Te Propose De L'accompagner Au Cinema (au Theatre, Au Cirque, Au Musee, A Un Spetacle, A Un Match De Foot/de Tennis) Toi, Tu Refuses. Il
Explicati Ce Este Gresit In Urmatoarele Enunturi: Isi Supraapreciaza Meritele Lui Si-a Irosit Zadarnic Timpu-i Pretios Iti Cureti Hainele Tale Murdare Eu Am Fac
Transformati Textul Urmator Astfel Icit Sa Folositi Lini De Dialog .Un Împarat Avea Trei Feciori.Într-o Zi ,fiul Cel Mare Îi Spuse Tatalui Sau Ca Pleaca In Lume
Să Se Determine Parametrul A ∈ R, Astfel Încât Soluțiile X1 Și X2 Ale Ecuației X²-x-a=0 Sa Verifice Relația X1²+x2²=5 .
Trebuie Sa Analizez Morfologic Cuvantul Sensibil
Determinati Numarul Natural N Astfel Incat Urmatoarele Fractii Sa Fie Egale Cu Fractia 5pe6; A) N Pe 12; B) 35 Pe N; C) N+1pe18; D) 30pe2n+4
Aflati Nr De Forma Abcd=? Stiind Ca 3+6+9+...+abcd=abcd000
Pe O Alee S.au Plantat 25 De Copacii Distanta Dintre Doi Copacei Este De 5 Mentri. Care Este Distanta Dintre Primul Si Ultimul
Cel Mai Mic Număr Întreg Dar Mai Mare Decât 3 Radical Din 5 Este. ....