RO Study
👤
Neagum992
Neagum992
04-03-2021
Limba română
a fost răspuns
ați venit la modul indicativ
Răspuns :
Аноним
Аноним
04-03-2021
Modul indicativ:
Eu vin.
Tu vii.
El vine.
Ea vine.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Ajutor. Exercitiul Este Din Textul ,,Pippi Șosețica,, Dau Coroana !!!
Daca Micsoram Perimetrul Unui Triunghi Echilateral Cu 60, Obtinem Un Numar Cu 20 Mai Mare Decat Latura.Afla Latura Si Perimetrul Triunghiului,in Centimetri. VA
Intr-un Cos Sunt Alune. Veverita Rita Spune: Daca Iau 7 Alune, Raman Mai Putine Decat Am Luat. Daca Iau 5, Raman Mai Multe Alune Decat Am Luat Cate Alune Trebui
Ajutor ! Problema 47
O Compunere Despre Ghiocel -LUNGA -CU ALINEATE -FARA LINIE DE DIALOG va Rog Am Nevoie. Coroana!!!!
Compune O Problema După Exercițiul Dat, Știind Că : A*b:c=? A Este Cel Mai Mic Număr De Doua Cifre, București Este Cel Mai Mare Număr Impar De O Cifra Și C Es
In Propozitia "Saniutele Se Lovesc Unele De Altele Si Copiii,, Fac Matanii,, In Zapada" Ce Inteles Are "fac Matanii"?
O Propozitie Cu Cuvantul Fâlfâie
Veveriță Rita Și Veverita Vivi Au Strâns Alune Pentru Iarna. Împreună Au Strâns Cu 195 Alune Mai Mult Decât Jumătate Din Cât A Strâns Rita Și Cu 210 Alune Mai M
Un Numar Este 22, Al Doilea Cu 15 Mai Mic Decit Al Treilea, Iar Al Treilea Cu 18 Mai Mare Decit Primul. Care Este Suma Celor 3 Numere?