RO Study
👤
Aohsp
Aohsp
04-03-2021
Limba română
a fost răspuns
Ex 3
URGENT!!!!!
DAU COROANĂ
Răspuns :
Marius60andrei
Marius60andrei
08-03-2021
Răspuns:
A{0,1,2,77}
B{3,5,7, 157} la diagrama nu am ajuns inca
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuiti Enunturi Care Sa Contina: • Substantiv Propriu , Verb La Timpul Trecut , Substantiv Comun • Pronume Personal De Politete , Verb La Viitor , Substanti
Ajutatima Sa Fac Graficul La Urmatoare Problema: Suma A Trei Numere Este 418. Daca Primul Numar Este De Doua Ori Mai Mare Decat Al Treilea, Iar Al Doilea Cu 2 M
Vă Rog, Nu Am Găsit Nici Măcar În Carte Vreo Chestie Care Să Mă Ajute La Cerința Asta... - Prezentați Avantajele Și Dezavantajele Deținerii Unei Propretăți Priv
Substituiți Printr-un Cuvînt Următoarea Locuțiune: la Voia Întîmplării
Compune Probleme In Care Sa Folosesti Expresiile A)de 3 Ori Mai Putine: B) Cu 3 Mai Putine.
Care Este Forma Literara A Cuvintelor; Calauz,locuinti,parau,stamparara,mesteacani,samanaturi,baltoage
Alcatuieste Un Enunt In Care Cuvantul Codrii Sa Fie Nearticulat ( Codri )
Imi Ziceti Va Rog Care Este Persoana La Pronumele Personal De Politete Dumnitale? va Rog!
SUMA A TREI NUMERE ESTE 218.AL DOILEA NUMAR ESTE 36,IAR PRIMUL ESTE DE 4 ORI. AFLA AL TREILEA NUMAR.
Pentru Premierea Castigatorilor Unui Concurs S-au Cumparat 4 Carti Si 6 Albume De Arta,cheltuindu-se In Total 445 Lei. Un Album De Arta Costa Cu 15 Lei Mai Mult