RO Study
👤
Balandana82
Balandana82
03-03-2021
Matematică
a fost răspuns
Afla numerele care lipsesc:(?-35)÷5=10
Răspuns :
Alessiabarbuceanu
Alessiabarbuceanu
03-03-2021
Explicație pas cu pas:
sper că te-am ajutat!!!!
Answer Link
Аноним
Аноним
03-03-2021
Răspuns:
(85-35):5=10 acesta este răspunsul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Descrieti Un Peisaj Din Localitatea Natala,folosind Cat Mai Multe Substantive Si Adjective Pentru A Va Exprima Sentimentele.
Perimetrul Unui Dreptunghi Este De 800 M stiind Ca Latimea Este De 3 Ori Mai Mica Decat Lungimea , Sa Se Afle Cat Este Lungimea Si Cat Este Latimea. va Rog Sa M
Un Predicat Pentru Sa-mi Aduca Aminte,inflorea Cuvintele,s-a Topit De Dor,l-a Tras Pe Sfoara,au Loat-o Inapoi,faceau Din Tantar Armasar,ii Da Ajutor,vor Merge I
Un Elev Citeste O Carte. In Prima Zi Citeste 3 Pag. In Urmatoarele Doua Zile Dublul Numarului De Pag. Citite In Ziua Precedenta.Cate Pag. Are Cartea?
Un Elev Citeste O Carte. In Prima Zi Citeste 3 Pag. In Urmatoarele Doua Zile Dublul Numarului De Pag. Citite In Ziua Precedenta.Cate Pag. Are Cartea?
Explică Semnificaţia Metaforei,, Privirea- Mi Arde,, Din Versul ,,privirea -mi Arde Sufletul Îmi Creşte".
Ma Puteti Ajuta Cu Rezumatul Nuvelei ''Delfinul'' De George Meniu?.Va Rog Frumos!!
Suma A Doua Nr Este292.daca Din Primul Nr Scadem32 Si Din Al Doilea 46,atunci Diferenta Dintre Nr Obtinute Va Fi 16.afla Cele Doua Nr.
Impartind Numarul Natural N La 42 Obtinem Catul C Si Restul 36.Care Sunt Catul Si Restul Impartirii Lui N La 14?
Salariul Domnului Moraru S-a Marit Cu 225 Lei Adica Cu 15%.Ce Salariu Avea Domnu Moraru Pina La Majorare? Urgent Va Rog