RO Study
👤
70134
70134
03-03-2021
Franceza
a fost răspuns
pls am foarte mare nevoie
dau coroana
Răspuns :
Iuliatamas88
Iuliatamas88
05-03-2021
Răspuns:
Ywvftwvfsujwvgshg
Explicație:
Gsfwhwnvxda8a
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Harta Jocului PacmMan Este Sub Forma Unui Dreptunghi Împărțit În Camere Organizate Pe Linii Și Coloane. Din Fiecare Cameră Se Poate Merge În Camera Situate Pe C
700 Km./ Ora Cati Metrii Pe.secunda ?
Completeaza Familia De Cuvinte Pentru Avânt
Două Puncte. Dialog Despre PrieteScrie Câte Un Enunţ Cu Fiecare Semn De Punctuație Indicat.
Cum Influenteaza Apa Si Aerul Padurea
Mama A Cumparat 98 De Mere. A Dat Câte Două Mere Fiecăruia Dintre Cei 4 Membri Ai Familiei, Iar restul Le-a Impartit In Mod Egal Celor 45 De Copii Care Au Venit
Daca 12 Muncitori Construiesc Un Zid Lung De 60 M Si Lat De 4 Dm, In 4 Zile, In Cat Timp 15 Muncitori Vor Ingradi Cu Un Zid De Aceeasi Inaltime, Lat De 5 Dm, Un
M-am Gândit La Un Număr. Îl Împart La 6, Câtului Obținut Îi Adaug 1, Suma Obținută O Împart La 10, Iar Din Câtul Obținut Scad 2, Obținând 8. La Ce Număr M-am Gâ
Ce Număr Trebuie Adunat La Câtul Numerelor 485 000 Și 1 000, Pentru A Obține Cel Mai Marenumăr Impar De Patru Cifre Diferite?
Radu, Maria, Simona Și Izabela Vorsă Se Așeze La Masa Din Imagine,unde Scaunele Au 4 Culori Diferite. Încâte Moduri Diferite Se Pot Așezadacă Radu Vrea Să Stea