RO Study
👤
Arianators
Arianators
03-03-2021
Istorie
a fost răspuns
Exercițiul numărul 2 va rog frumos
Răspuns :
Simionsimina12
Simionsimina12
03-03-2021
Răspuns:
cele doua coseciinte sunt legiile impuse și noua reforma de guvernare
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mă Puteți Ajuta Cu Punctul B De La Acest Exercițiu? Mulțumesc Anticipat!
2 (0,5 P. X6 =3 P.) Folosind Termenii Bunică, Fiică, Nepoată, Soră, Mătuşă, Verişoară, Realizează Asocierile Corecte La Nivel Isto- Ric Între Următoarele Perech
Raiuca Si Victor Participa La Un Joc Numiy Camera De Evadare Unul Dintre Indicii Este Un Cod Format Din 3 Numere Prime A,b,c Cu Proprietatea Ca 2a+7b+6c=78 A) E
Rescrie Secventa ,, Ingrijita Carte A Colegului Meu A Devenit Un Teanc De Hartii” , Modificand Numarul Verbului
Află Mai Mult Arborii De Cacao Produc Aromatele Boabe Din Care Se Fabrică Şi Ciocolata. Un Fruct Al Acestui Arbore Are Aproximativ 30 De Seminţe. Din 600 De Sem
Descrie O Călătorie Imaginară Pe Unul Dintre Râurile Moldovei, Analizând Hărţile Pe Care Le Consideri Necesare Şi Alte Surse De Informare.50 PUNCTE VA ROG
A)gasitit Proportii Derivate Cu Acelasi Termen.B)gasiti Proportii Derivate Cu Termeni Diferiti. Repedeeeee Am Nevoieeeee Dau Coroanaaaaa
Comparați Numerele: A= 1/√2 Și B= 1/ 2+√3
Rezumat La Textul Stefan Cel Mare Și Norocul
De La Tastatură Se Citește O Secvenţă De N Numere. Să Se Elaboreze Un Program Prin intermediul Căruia Se Va Afişa Căte Numere Sunt Pare Şi Căte Sunt Impare În S