RO Study
👤
Todornicusor8
Todornicusor8
03-03-2021
Matematică
a fost răspuns
. 11
b) -2.(-1) + 6:(-2) + 50:(-5);
Răspuns :
Аноним
Аноним
03-03-2021
⛅BUNĂ!✌
☀RĂSPUNS: -11✔
✏Rezolvarea e in ataşament!✨
✒Sper ca te-am ajutat!!!☺
☁ SUCCES❗
Answer Link
Diananamjoon1
Diananamjoon1
03-03-2021
Acesta este raspunsul! Sper ca te-am ajutat! ^^
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Hei! Sunt In Clasa A8-a Si Miercuri Am Examen La Matematica. Cam Ce Formule Trebuiesc Repetate ? De Fapt Cam Ce Trebuie Sa Repet Asa In Mare Parte?
Construieste O Fraza Alcatuita Din Doua Propozitii In Care Sa Existe O Propozitie Subordonata Completiva Indirecta ? Este Bine Fraza : Elevul Care A Invatat Sti
Din Ce Volum Face Parte Poezia Äfara-i Toamna De Mihai Eminescu"? va Rog Ajutati-ma
1)imagineaza-ti Ca Esti Colegul Lui Trăsnea Si Ca Te Roagă Să-l Ajuti La Gramatica . Scrie Un Dialog Alcătuit Din 8-10 Replici ,in Care Sa-l Faci Sa Inteleaga C
Scrie 4 Termeni Din Familia Lexicala A Cuvantului "moara"
O Propoziţie Subordonată Completivă Indirectă, Introdusă Prin Pronumele Relativ Care. popozitia : El Este Baiatul Care Ma Bate E Buna :D si İa Poate Fi Purta
Mihaela Doreste Sa Puna In Baie Gresie De Forma Patrata Cu Latura De 30 Cm.Care Este Numarul Minim De Placi De Gresie Necesare,stiind Ca Baia Are Forma De Drapt
Intr-un Con Circular Drept Raza Bazei Conului Este Egala Cu Inaltimea Conului . Aflati Raportul Dintre Aria Totala Si Aria Laterala A Conului.
Precizeaza Felul Si Valoare Morfologica A Numeralelor Din Enunturile De Mai Jos: Al Doilea Elev A Hotarat Ca Ele Sa Se Aseze Cate Doua. Cifra Sapte Imi Aduce No
Stii Expresii Cu Numere? Ofera Cat Mai Multe Exemple De Astfel De Expresii Si Explica Sensul Lor! Multumesc.