RO Study
👤
CRISBRATU
CRISBRATU
27-04-2015
Limba română
a fost răspuns
ce se intampla cu vietuitoarele primavara
Răspuns :
Bogdaniuliana
Bogdaniuliana
27-04-2015
unele vin din tarile calde,altele se trezesc din hibernare
Answer Link
Chiochirosalexa
Chiochirosalexa
27-04-2015
Odata cu venirea primaverii animalele es din hibernare plantele reinfloresc pasarile calatoare si intorc inapoi in tara viermii si insectele se dezmortesc..........iate ce se intimpla cu vietuitoarele primavara
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Doua Cincimi Din 145 Reprezinta:a)85 :b)19 ;c)29 ;d)58
BUNA NE AJUTATI SA SCRIM O COMPUNERE- CU TITLUI DRAGOS -VODA
Într-o Şcoală Sunt Câte 4clase Pe Fiecare Nivel. Știind Ca In Clasa Pregătit Sunt Câte 29 Elevi In Fiecare Clasa, In Clasele I Sunt Câte 28 Elevi, In Clasele
Se Considera UngiulXOY,punctele A Apartine {OX , B Apartine [OY Astfel Incat OA=OB Si Un Punct M In Interiorul Unghiului Astfel Incat Ma=MB. Stiind Ca M(MOA)=37
Care Sunt Substantivele Din Textul Următor Pe Toti Copiii Ii Bucura Darbatorile De Iarna De Craciun Impodibesc Bradul . Pun Pe Crengutele Lui Verzi Globulete G
Trasaturile Operei Epice (2-4) Va Rog E O Fisa De Lectura Opera Epica Rpd In Cinci Minute Va Rogg
1 GIMNAZIU (CLASELE V-VIII) FIZICĂ 5 Puncte Pe Un Bec De Lanterna Este Scris :0,2A ;6,3V.Se Cupleaza Becul La Un Generator Electric Astfel Incat Sa Function
Ce Cunoasteti Despre Fenomenul De Imbatranire A Cauciucului Si Cum Poate Fi Eliminat Acest Fenomen?
Modificati Propozitiilor De Mai Jos ,trecand Verbele Si Pronumele La Toate Persoanele ,la Singular Si La Plural .Eu Am Plecat Repede .Eu Sunt Manios .Eu Voi Cit
Redactează, În 80-150 De Cuvinte,o Compunere În Care Să-ti Exprimi Opinia Despre Importanța Muzeului Memorial Ion Creangă. În Compunerea Ta,trebuie: -să Exprimi