RO Study
👤
Danieliordan
Danieliordan
02-03-2021
Limba română
a fost răspuns
Va rog sa ma ajutati.
Răspuns :
Ianisoprea9
Ianisoprea9
02-03-2021
Stai un pic și îți răspund eu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ecuatorul Are Aprox. 42000 Km. Legam O Sfoara De-a Lungul Lui. Luam O Alta, Cu 1 M Mai Lunga Si O Legam Deasupra Primei Sfori. Printre Cele Doua Poate Trece O P
Va Rooog Ajutati-ma Si Pe Mine :)''opinia Despre Rolul Scolii In Formarea Copilului'' :)
1)prietenii Lui Andrei Vor Sa.i Cumpere Un Cadou.daca Fiecare Contribuie Cu 23 lei,le Lipsesc 24 Lei , Asa Ca Pentru A Avea Bani Suficienti Pentru Cumpararea C
O Jucarie Costa 40 De Lei .Pretul Ei Se Mareste Cu 5% . Noul Pret Al Jucariei Este ..
Dintre Numerele A= (1+radical Din 2 ) Si B =2+ Radical Din 2 Este Mai Mare Numarul ...
Intr-o Cutie Sunt 20 De Bile Rosii ,galbene Si Albe . Stiind Ca 8 Bile Sunt Galbene Iar 13 Bile Nu Sunt Albe .Cate Bile De Fiecare Culoare Sunt In Cutie ?
1628-(8754+76045)*6:786-(67+78)=
Va Rog Frumos Am Nevoie Sa Imi Spuneti Ideiile Princilale Din Harp Alb De Ion Creanga ,..... Vo Rog Fara Copiet De Pe Internet...... Marchez Cel Mai Bun!!!!!!!!
Determinați Sin 22 Grade 30 Minute .
Triunghiul ABC Este Dreptunghic Si M Este Mijlocul Ipotenuzei[BC].Daca AB=6cm Si AM=5cm Aclculati Aria Triunghiului.