RO Study
👤
Asffwqaa
Asffwqaa
02-03-2021
Matematică
a fost răspuns
Rezolvati sistemele , rapiddd
Răspuns :
Matachealex
Matachealex
02-03-2021
Răspuns:
"''"'''''"''''"'""''
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Gonadele Se........... La Pubertate. La Pubertate Are Loc........... Corpului. Va Rog!!!! E Urgent!!!
Ajutatima Sa Stiu Cit Este Egal 35/14
Formulati Enunturi In Care Cuvintele Date Sa Fie Parti Principale De Prop. Dumneata,albinele,voi,libelulelesi Fluturii,zburdati,culeg,privesti.
In Doua Bidoane Sunt In Total 25 L De Ulei Cati Litri De Ulei Sunt In Fiecare Bidon ,daca Unul Dintre Bidoane Contine Cu 7 L Mai Mult? PRIN METODA FIGURATIVA
Dezvoltati Acest Proverb : )Adevarul Umbla Cu Capul Spart..prin Tehnica 6 De Ce? Ca Sa Se Primeasca Un Textt Frumoss)
1) Suma Divizorilor Întregi Ai Lui Numărului 10 Este A.10 B.5 C.0 D.20 2) Cel Mai Mic Divizor Întreg Al Numărului 18 Este A.-18 B.18 C.-3
Alcatuieste O Compunere De 20-25 Randuri In Care Sa Sa Vorbesti Despre Un Model In Viata Ta.Eu As Vrea Despre Parinti Mei Daca Se Poate.Multumesc.Cat Mai repede
Argumentati Cu Exemple Afirmatia Australia Este Cel Mai Arid Continent varog Ajutatima
Am Nevoie De 5 Actrite Din Buenos Aires Si 5 Din Los Angeles
PLEASE HELPP!!!! Explica Sensul Proverbelor: •Dupa Fapte Se Cunoaste Omul. •Muncitor Ca O Albina. •Laudarosul Adesea Trage Rusinea