RO Study
👤
Curioasa141
Curioasa141
01-03-2021
Engleza
a fost răspuns
Urgent dacă se poate!
Răspuns :
Sofialexaroman
Sofialexaroman
01-03-2021
1. Made
2.Changed
3.Died
4.Tried
5.Lived
6.Noticed
7.Catched
8.Concluded
9.Suffered
10.Became
11.Developed
12.Published
13.Was
14.Was eradicated
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1 Produsul A Două Numere Întregi Impare Conse-cutive Este 255. Aflați Numerele.2 Suma A Două Numere Reale Este 18, Iar Produsuleste -40. Aflaţi Numerele.3 Deter
Buna Ziua Lumee Bunaaa:)Deci Eu Am O Problemaaaa Super Greaaaa; Deci La Limba Romana Am Primit O Tema; Figurativa; Mai Moderna:));trebuie Sa Faci Zile Pe Snap C
Precizați Pe Baza Textului B, 3 Consecințe Ale Expansiunii Romane Asupra Diverselor Categorii Sociale De La Roma. Vă Rog Să Mă Ajutați!!
Cat Este 16 Radical Din 2 La Puterea 2?? am Nevoie Urgent
Un Biciclișt Parcurge Un Drum In 3 Zile.In Prima Zi Parcurge 40%din Drum, A Doua Zi 30% Din Drum Iar În A 3-a Zi Restul De 18 Km.Cati Km Are Drumul?
Ce Înseamna Fragment Decriptiv
Determina Cel Mai Mic Numar Natural N Care Prin Imparțire La Numarul Natural Nenul P Dă Câtul 5 Si Restul 125.Urgentt
232. Prin Arderea A 7 G Hidrocarbură Gazoasă Se Obțin 22 G Dioxid De Carbon Și 9 G Apă. Formula Brută Și Formula Moleculară A Hidrocarburii Pot Fi: A, (CH2)n, C
Din Produsul Triplelor Numerelor 3 Si 2 Scade Produsul Dintre Dublul Lui 5 Si Dublul Lui 2
Alcătuiește Un Enunţ Interogativ Dezvoltat În Care Termenul Înţelepciune Să Fie Nume Predicativşi Un Alt Enunţ În Care Cuvântul Şcoală Să Fie Atribut Prepozițio