RO Study
👤
Gornicdorica
Gornicdorica
01-03-2021
Matematică
a fost răspuns
dau coroană.........
Răspuns :
Mariapascu23
Mariapascu23
01-03-2021
Răspuns:
Unde
este
textul
,
este
nevoie
de
el
.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog, Mă Puteți Ajuta Și Pe Mine Dacă Puteți Exercițiul 23? Am Încercat Sa Rezolv Dar Nu Îmi Iese. Știu Ca E Vorba De Numere În Bază 10 Care Au Formula Ab(cu
Ex 2 De Sus Va Rog Frumos Cel Cu Adj Repedeeeeee
Ajutor. Urgent. Exercitiile 9,10,11
După Două Reduceri Consecutive Cu Acelasi Procent, Un Telefon Care Costa 3600 De Lei ,costa 2601 Lei .Cu Cat La Suta S-a Făcut Reducerea?
Care Din Următoarele Reactii Friedel-Crafts Nu Poate Avea Loc:A. Clorură De Benzil + Clorură De ButanoilB. Benzen + Clorură De AlilC. Benzen + Clorură De Benzoi
Se Considera Funcțiile F(x)=x•e^x Și F(x)=(x-1)•e^x.Sa Se Calculeze Aria Suprafeței Plane Determinate De Graficul Funcției F,axa Ox Și Drepturile X=0 Și X=1
Dragi Prieteni M-am Blocat La Exercițiu Acesta Am Încercat O Rezolvare Dar Nu Știu Cât De Corecta Este. Mă Puteți Ajuta, Va Rog FRUMOS! Va Ofer Coroană Promit +
Exercițiul Spune Determinați X Știind Că Și Avem Ceea Ce Scrie La Supunctele A Și B. Am Încercat Pe Primul Dar Nu Cred Că E Corect Pt Că Trebuie Să Fie Număr N
Elementele Mulțimii A={x / X=23y, X Divizibil Cu 2 }
165. Un Blocaj În Arterele Inimii Ce Cauzează Moartea Celulelor Musculare Cardiace este Cunoscut Ca a. O Embolie b. Un Infarct C. Un Abces d. Un Trohanter