👤
a fost răspuns

o copunere 150 de propoziți
cu cuvintele floare, copii, lalea
vă rog ajutațimă dau coroana urigent mă abonez​

Răspuns :

Răspuns:                                       Primavara

a sosit si Primavara ! O cat de mult te-am asteptat.Floriile si copacii iau din nou viata !

floarea mea preferata este Zambila,zambila este din punctul meu de vedere cea mai frumoasa floare ,este parfumata iar culorile ei imi da o nostalgie frumoasa,Copii vor iesii din nou la joaca,de acum vremea sa ma incalzit si nu mai este de zabovit! Prietena mea cea mai buna este Ana! si prietena mea ana este bucuroasa de sosirea primaverii! floarea prietenei mele preferate este Laleaua si azi i-am cadonat o floare o Lalea! Ana la randul ei mia cumparat o zambila! Azi vom cumpara florii tuturor fetelor si profesoarelor din clasa ! le vom darui florii deoarece sa le reamintim ca florile sunt una dintre minunile lui Dumnezeu! La fel de delicat este si omul ca florea,la fel de frumos este si omul,ca floare si la fel de parfumati in interiorul inimi tot ca o floare ! de multe ori uitam sa ne mai bucuram de tot ce ne ofera Bunul Dumnezeu ! Uitam sa ne mai bucuram de natura si de toate minunile ei ! Ar trebuii sa incepem sa ne bucuram de viata si sa incetam sa ne mai plangem ! Noi suntem binecuvantati cu atatea minuni,nu tot Globul se poate bucura de aceste lucruri de ex Nu totii oamenii din Africa pot manca fructele copacilor sau legume nu se pot bucura de natura si de florii! Hai sa incepem sa pretuim mai mult natura ! si sai multumim Domnului de tot cea ce nea oferit !

Explicație pas cu pas: Sper ca te-am ajutat! AM MUNCIT MULT! TE roog mult coroana !Sa stii ca am subliniat cuvintele cerute ! PWP!