RO Study
👤
Ciobanasalexandru
Ciobanasalexandru
01-03-2021
Limba română
a fost răspuns
Dau 35 de puncte!!!!
Răspuns :
Menta14
Menta14
01-03-2021
Răspuns:
Daca ma ajuti la istorie iti raspund
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Distanta Minima De La Ochi La Ecranul Monitorului?
Dintr-o Gradina Sunt 87 Flori,zambile Sunt 36,ghiocei De 6 Ori Mai Putini,iar Restul Sunt Narcise .Cate Narcise Sunt In Gradina?
Hiperbola Din Calin(file Din Poveste) Prin Care Este Descris Alaiul Micilor Vietuitoare.
Propozitie In Care Sa Folosesti Cuvantul Exclama
Ne.a Pus Doamna De Tehnologica Sa Facem Un Martisor Si Sa Scriem O Rima/ Reclama Cu Rima , Ajutati-ma , Cel Mai Bun COROANAA
Va Rog Un Eseu Sau O Poezie Cu Cuvintele:Dumnezeu,ambitios,blindete,armonie,floare,primavara.bunatate,credinta,om,vesnic,sfint,natura,reinviere
Am Nevoie De Doua Golfuri Si O Peninsula Din Africa, Marile Care Compun Marea Mediterana, Doua Arhipelaguri Din Pacific Si Doua Arhipelaguri Din Antlantic Si Ar
Explica Expresiile: Ochi Ageri Si Ii Zvacneau Tamplele repede Va Rog expresiile Sunt Din Textul La Medeleni Dupa Ionel Teodoreanu
Sa Se Afle Un Numar Stiind Ca 43% Din El Reprezinta 8,6. Va Rog Frumos. Dau 15 Puncte+coronita. URGENTA!!!!!!!!
Adevarat Sau Fals. Daca Este Fals Completati Incat Afirmatia Sa Fie Corecta. A F Pronumele Personal "ti-" Din Versul " Ti-am Fost Draga, Stiu Eu Bine" Este In C