RO Study
👤
Gumwithsushi
Gumwithsushi
28-02-2021
Chimie
a fost răspuns
Exercitii la chimie URGENT!!!
Răspuns :
Robertdorobat280
Robertdorobat280
28-02-2021
Răspuns:
la prima este 3 ai la adoua este ultima
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Dau Coroana.Ex 1
De Ce Nu Ar Trebui Sa Taiem Brazi De Cracun Si Ar Trebui Sa Cumparam Unul Artificial Sau Ghivecii
Buna Seara, Am Nevoie Urgent De Ajutor.dau Alte Și Inima, ( Punctaj Maxim ) Mă Țin De Cuvânt.Am Nevoie De Răspunsuri Până La Ora 22
1 You Will Hear Part Of A Radio Talk About How To Organise A Wedding. For Questions 1-10, Complete The Sentences. Се For The Wedding Wedding Advice One Year Ahe
Va Rog! Dau Coroniță !(10²-8²):6:2+1²⁰¹⁹=
Se Citesc Doua Numere Intregi A Si B. Så Se Realizeze Un Algoritm Care Să Verifice Daca cele Doua Numere Sunt Divizibile (a Divizibil Cu B Sau B Divizibil Cu A)
Vă Rog Ajutati Mă ....
Mentionează Tipul De Verbe Impersonale Din Textul De Mai Jos, Indicând Modul Şi Tim- Pul Acestora. Dacă Nu S-a Numit Un Supleant Sau Dacă Acesta Este Impiedicat
Doua Treimi Din Mere Au Fist Mincate. Au Ramas 3 Mere. Cite Mere Au Fost La Inceput?Resultaul Este 9. Dar Trebue De Arata Cum Am Socotit Prin Problema Schema Ca
9.Calculati Lungimile Laturilor Trunghiului ABC Cu Perimetrul De 90 Cm,stiind Ca: A) Ab/4=BC/5=CD/6 B)AB/6=BC/5=CA/7.va Rog Ajutați-mă!