RO Study
👤
Rskyvs
Rskyvs
28-02-2021
Matematică
a fost răspuns
va rog ajutați maaaaaaa
AM NEVOIE DOAR LA C ȘI D
Răspuns :
Ceraselamatei07
Ceraselamatei07
28-02-2021
c) -8417/5250
d) 1-1/n50
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie Rapid De Ajutorul Vostru!!!! am O Problema La Fizica Ciudata..... Sa Se Afle Valorile Posibile Ale Capacitatii Unui Condensator Variabil C, Legat In P
Analiza Verbelor Prin Care Se Exprima Predicate Verbale primavara A Sosit prietenii Mai Ar Dori Sa Mearga La Munte nu Pleca ! N-am Taiat Tortul !
Ce Este Boala De TBC
De Povestit Neghinita.
Faceti O Compunere Dupa Citatul: ,, In Viata Nu Conteaza Unde Te Afli,ci Pe Cine Ai Alaturi."
Sa Se Afle Valorile Parametrului Real M Pentru Functia F:F-R,f(x)=(2m-3)*x+5 Este Strict Crescatoare
Traduceti Acest Dialog: Oui, Moi, Je N' En Suis Pas: Je Dèteste La Montagne, En Ètè, Au Printemps, En Automne Et En Hiver.... Je Marcher... J' Ai Peur Des Betes
URGENT VA ROG ACUS PLEC !!! VA ROG !!! alcatuiuti Enunturi Unde Soare Sa Fie PROPRIU SI FIGURAT 18 Puncte !!!
Daca Panglica Rosie Ar Avea 50 Cm In Plus, Ar Fi De 6 Ori Mai Lnga Decat Panglica Alba.Stiind Ca Pamblica Alba Este Cu 13 Dm Mai Scurta Decat Panglica Rosie , A
Analizează Situaţiile Utilizînd Noţiunil a)cum Se Modifică Valorea Forţei Electromagnetice , Dacă Intensitatea Curentului Se Micşorează De Două Ori, Iar Induct