RO Study
👤
Viy
Viy
27-02-2021
Geografie
a fost răspuns
Ce reprezintă radiați globală?pls!!!
Răspuns :
Аноним
Аноним
27-02-2021
Răspuns:
Explicație:
reprezinta suma totala a radiatiei primite de catre pamant de la soare
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bunicul A Impartit Celor Trei Nepoti Suma De 200 Lei Direct Proportional Cu Varstele Lor.Stiind Ca Gabi Are 5 Ani,Victor 7 Ani Si Mircea 8 Ani,iar Mircea A Prim
Dau Coroană . Am 245 De Mărgele .Le Folosesc Pentru 5 Coliere Identice Pe Care Le Voi Da Prietenelor Mele. Aura A Folosit Pentru Fiecare Colier......mărgele. a)
Construiește Câte Un Enunț Pentru A Ilustra Altă Valoare Morfologică Diferită De Cea Din Text A Verbelor A Ajunge Și A Avea .vă Rog Este Foarte Urgent Dau Coron
3 Rochii Si 5 Paltoane Costa 999 Lei,3 Rochii Si 3 Paltoane Costa 810 Lei Cat Costa O Rochie Si Un Palton. 9 Lalele Si 7 Trandafiri Costa 59 Lei
Imi Puteti Spune Cum Pot Sa Rezolv Aceasta Problema Printr-o Singuta Expresie Numerica (adica Printr-un Exercitiu) (pb. 11)
Folosește Primele Trei Substantive Din Textul Dat Iar Apoi Adaugă Cazul Acestora
Imi Puteti Spune Cum Pot Sa Rezolv Aceasta Problema Printr-o Singuta Expresie Numerica (adica Printr-un Exercitiu) (pb. 11)
Alcătuiește Fraze În Câte Propoziția Icoana Tarii Mele Din Suflet Nu Mi-o Iei Sa Devina Pe Rand Subiectiva Predicativa Atributiva Compleți A Directa Și Indirect
Precizează Funcția Sintactica A Cuvintelor Următoare: •care •către Asia CONTEXTE: Primul Mare Explorator Care S-a Aventurat În Necunoscut, Pentru Găsirea Unei R
Determinati Nr Nat N Pentru Care Fracții Ordinara 27^4/81^n Este Echiunitara