RO Study
👤
Andreilolbobo
Andreilolbobo
27-02-2021
Matematică
a fost răspuns
dau coroana!! repedeeee
Răspuns :
RazvanCioco
RazvanCioco
27-02-2021
Răspuns:
cred ca este C nu sunt sigur
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redatează O Compunere Narativă De 10-15 Rânduri , În Care Să Prezinți O Întâmplare Imaginară Petrecută După Ce Iei Decizia De A Te Teleporta Într-un Spațiu , St
Contragerea Completivelor \Sa-mi trimiti prin Cineva Si ce-i Mai mandru-n Valea Ta
Cat Este 314205cm Cub=cu Cat M Cub Este Egal
Dau 30 De Puncte.In Trapezul MNPQ , MN || QP , M M = 90 Grade , MP _|_ NQ , MN + PQ = 16 Cm , MP = 6 Cm Si QN = 8 Cm.Calculeaza Aria Trapezului.
In Lab De Biologie ,daca Se Aseaza Cate 2 Elevi La Un Microscop,atunci La Ultimul Microscop Ramane Un Singur Elev Si Daca Se Aseaza Cate 3 Elevi La Un Microsco
Alcătuiește Un Enunț În Care Substantivul Cercetare Să Apară În Cazul Dativ , Cu Funcție Sintactică De Complement Indirect
Fie F:R-->R , F(x)=-2x+6[tex] \sqrt{3} [/tex] . Determinati Punctele De Pe Reprezentarea Grafica A Functiei Ce Au Abcisa Egala Cu Ordonata .
Prisma patrulatera Dreapta ABCDA`B`C`D` ( Din Figura Alaturata In Fisier) cu Bazele Patrate,reprezinta Schematic Un Suport Pentru Umbrele.segmentul (AP) Re
Vreau Si Eu 2 Propozitii Cu Cuvantul Crud La Sens Propriu Si Sens Figurat.
Salutare!ma Numesc Emi ,sunt In Clasa A 7a Si Trebuie Sa Fac Un Text Argumentativ In Care Sa Imi Explic Opinia Despre Importanta Fotografiilor!...va Multumesc M