RO Study
👤
Morozniuc199202
Morozniuc199202
27-02-2021
Istorie
a fost răspuns
ce a făcut bogdan întîi
Răspuns :
AncientDetective
AncientDetective
27-02-2021
Răspuns:
Bogdan I a întemeiat Moldova.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
După Realizarea Planului ,poți Trece La Scris. Dau Coroană.
10. Pe Laturile AB Şi AC Ale Triunghiului Echilateral ABC Se Construiese In Afară Patratele ABMN Şi BCPQ (fig. 2. ). Să Se Arate Că: a) AQ-MC, AQLMC; b) Dacă AQ
Cum Se Fac Problemele 5,6explivatiem Și Mie Că Nu Știu Că Rog Frumos Pentrucă O Sa Dau Test
1. Put The Verbs In Parentheses Into The Most Suitable Future Form: Future Simple, Future Continuous, Future Perfect, Or Future Perfect Continuous: 1. Jimmy (ta
Noateaza Trăsăturile Personajelor Care Se Desprind Din Secvențele Urmatoare : Allan : "ma Stingherea , Ca Pe Orice Civilizat ( Eu Care Credeam Ca Ma Pot Dispens
19. Rezolvați În Mulțimea Z Ecuația: A) 4.(x+2)-9=-5; C) 14-| X-6|=-23; E) -3-| X+8 | +7=-20; 20 Ronal B) 2 (3x+4)-10 = 28; D) -5 + 18-3x| = −21; F) 7 (5-2x)-42
Dau Coroana De La Création De S A Été Le Cas Pour La Création D'un Site Internet De La Création De S A Été Le Cas Pour La Création D'un Site Internet De La C
Alcătuiți Propoziții Cu There Are Dar Sa Fie In Propoziții Si Cu: Library , Hospital, Stadiul, Church , Block Of Flats Va Rog Am Nevoie Ungent
Descris Despre O Carte Pe Limba Franceza.
Va Rog Mult Mult Mult Mult Mult