RO Study
👤
Dragomird634
Dragomird634
26-02-2021
Matematică
a fost răspuns
cine ma ajuta ii dau coroana plss
Răspuns :
Lliviu51
Lliviu51
26-02-2021
colorezi 8 cu roșu , 2 cu albastru , 1 cu portocaliu și 5 cu mov
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Dau Trei Numere,să Se Afiseze Valoarea Cea Mai Mare
Perimetrul Unui Triunghi Este De 549 M Să Se Calculeze Lungimile Laturilor Triunghiurilor Știind Că Acestea Reprezintă Numerele Naturale Consecutive Exprimate Î
Realizeaza Un Text Care Sa Aiba Titlul "Cine Nu Deschide Ochii Deschide Punga " Va Roooooog Am Nevoie Urgent Maine Am Test Sa Fie De Invatatura Dau Coroana
Determinati Cel Mai Mic Si Cel Mai Mare Nr Natural De Trei Cifre Care Impartite La 27 Dau Catul Egal Cu Dublul Restului. Urgent Pls! Multam!
If I Were In The Governament I Would......(a Fraze About Ecology)
-2x+16=4 Este 4 Adv Sau Fals
Aflati Un Numar De Doua Cifre Stiind Ca Daca Il Impartim La 24 Obtinem Restul 14 Iar Daca Il Impartim La 26 Da Restul 36
Aflați Măsurile Unghiurilor Formate De Două Înălțimi Ale Unui Triunghi Echilateral Dau Coroană Mă Abonez Mulțumesc
Analizeaza Pred.verb. Din Prop. Urmatoare.Dupa Modelul Dat. Ramaneti Aici Pana Maine! Prietenii Mei Vor Iesii Impreuna In Parc. Nimeni Nu Ascultă Muzică Acum. C
Pe Un Ecran La Dist. De 12 M De Un Obiect Liniar Trebuie Obtinuta Imaginea Obiectului , Marita De 4 Ori .Ce Fel De Oglinda Trebuie Folosita Si Care Este Pozitia