RO Study
👤
Anonim
Anonim
26-02-2021
Matematică
a fost răspuns
este tema va rog frumos urgent pe foaie
Răspuns :
Argon08
Argon08
26-02-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Șase Lucruri Pe Care Le Vei Face Cu Prietenul Tău. Imaginați-vă Că Veți Merge La Târgul Din Parcul Reginei In Engleza. Dau COROANA!!! Ex.: I'm GOING TO BU
Va Rogg Dau Coroana alcatueste Un Text Creativ Folosindu-te De Urmatoarele Cuvinte Si Expresii: Sulita De Foc, Potop De Raze, Plin De Broboare De Roua, Pamantul
35grade15'36"105grade19'29"adunati-le
Va Rog Ajutatima La Testul 1
Bunica Mi-a Oferit 12 Fructe: Mere Și Pere. Dacă Voi Manca Un Măr Și 3 Pere, Îmi Vor Rămâne De Trei Ori Mai Multe Pere Decât Mere. Câte Mere Mi-a Oferit Bunica?
Scrieti Enunturi In Care Adverbele De Mai Jos Sa Indeplineasca Functiile Sintactice Indicate: ieri - Complement Circumstantial De Timp - Atribut Adverb
La Împărțirea A Doua Nr Naturale Însoțitorul Este 9 Si Catul Este 8 Care Este Despartitul
Your Friend Has Bought A Cassette Recorder. Write A Note To Tell Him/her How To Use It. Use: First, Then , Next ,after That , Finally. Offer To Help.
De Câte Ori Esi Mare Jumătate Lui 16 Decât Optimea Lui 32
Alcatuieste Cate Un Enunt In Care Cuvandul Vrajitorsa Aiba Urmatoarele Functii Sintactice nume Predicative complement atribut subiec Ma Poate Ajuta Cineva