RO Study
👤
Buss41298
Buss41298
25-02-2021
Franceza
a fost răspuns
va rog e urgent
daca puteti in seara asta
Răspuns :
Bety2bety
Bety2bety
25-02-2021
Răspuns:
effort
manifestation
ateliers
Sante
jeune
epreuves
continental
mationalites
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Raportează La Viață De Astăzi Versurile Din Oameni Sunt La Soarta In Favor Pentru Că Două Labe Știu A Umbla
Bună! Îmi Puteți Spune Care Sunt Izomerii De Funcțiune Ai Alchenelor, Înafară De Cicloalcani?
Calculează Și Completează Cerințele Din Următoarea Diagramă Pentru Hidroxidul De Calciu Ca(OH)2:Va Rog Frumos Ajutați Măuitațiva In Imaginea Atașată
Va Rog Repede!!! ,,Niciun Bulevard Nu Era Perfect Rectiliniu, Clădirile Înseși Treceau Pe Nesimțite Una În Cealaltă, Intr Un Joc De Linii Si Volume Perfect Armo
Produsul Elementelor Unui Tablou Unidimensional.Pentru Un Vector Introdus De La Tastatură, Calculați Și Afișați Produsul Elementelor.
Analizați:în Trăsură,spuse,am Pus,eu.
Scrie, În 80-120 De Cuvinte,rezumatul Textului Cuvânt Înainte,războiul Prin Ochii Unui Copil De Michael Morpurgo
(Ip) 4. În Triunghiul ABC Construim Medianele BM, M Apartine AC Şi CN, N Apartine AB. Ştiind Că P ABM=P ACN Arătați Că AB=AC.z VA ROG DAU 50 Puncte
5.triunghiul ABC Prelungim Latura Bc Cu Segmentul Cm = BC Iar Latura C A Cu Segmentul A N = C A.Dacă Punctul P = Ab Intersectat Cu MN Arătați Că 3 * Ab = Ab.Urg
AOALOssdsdsd Xsd S Sdsdsdsd