RO Study
👤
Vioricagogu12
Vioricagogu12
25-02-2021
Matematică
a fost răspuns
ajutotor dau corona la ex 5
Răspuns :
Catalinclaudiu1234
Catalinclaudiu1234
25-02-2021
Răspuns:
Răspunsul este 1
Explicație pas cu pas:
Pentru că 1+3/5= 4/5 si este subunitară
/ = supra
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pentru A Răspunde La Cerințele 11-15, Citeşte Următorul Text: Elevii Au Aflat Care Sunt Etapele De Parcurs În Cazul Unui Potențial Donator: Deplasarea La centru
Îmi Povestește Cineva Mai Pe Lung Ce S A Întâmplat In Clubul Bonelor.Nu As Vrea Sa Fie Rezumatul De Pe Net… .Dau Coroana Daca E Detaliat
Find A Tree You Really Like. What Is Its Name? Take A Leaf From The Tree. How Does It Change In Spring, summer, Autumn And Winter? Make Notes And Draw! (Puteți
Palaria Alba:scrie Proprietatile Ale Marului Palaria Galbena:scrie Invatatura Pe Care Ai Deprinsodin Fragmentul Despre Incercarile De Prindere A Hotului Care Fu
Marsupilami A Prins Luni 7 Paști,marți Cu 8 Mai Mulți,iar Miercuri O Treime Din Cât A Prins Marți. Câți Pești A Prins Marsupilami În Cele 3 Zile?
2. Complète Par Lui Ou Leur. • Elle Est Ma Meilleure Amie, Je... Raconterai Tout • C'est L'anniversaire De Mon Frère. Nous Allons... Offrir Un Appareil Photo •
Am Nevoie De Ajutor La Tema(primele 2 Exerciții Le Sm Făcut)!!! Si Am Tema Asta Pentru Maine!!! Ofer 30 De Puncte!!!
9. Unghiul BAC Are Măsura De 160°, Iar M Este Un Punct Din Inte riorul Acestuia Astfel Incat 4BAM 20. Punctul N Este In Interiorul 4CAM Astfel Încât 4MAN = 4NAC
Scrie Două Propozitii Despre Șarpe
Un Autocamion Care Poate Transporta Macximu 2 Tone Trebuie Sa Transporte 160 T De Porumb In Saci A Cate 40 Kg Fiecare. Cati Saci Cu Porumb Duce Camionul La Un S