RO Study
👤
Anonim
Anonim
26-04-2015
Limba română
a fost răspuns
ce fel de epitet este ploaie deasa si calda?
Răspuns :
Myruny
Myruny
26-04-2015
epitetul 'ploaie deasa si calda' este eun epitet multiplu. sper ca ti-am fost de ajutor ;)
Answer Link
Alexab04
Alexab04
26-04-2015
E un epitet multiplu)))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Face Exercitiul (a×b)×c=a×(b×c),oricare Ar Fi A,b,c∈R
Cum Aflu Diagonala Unui Romb Daca Stiu Latura AB Care Desigur Este Egala Cu Toate Laturile Si Unghiul A?
Cate Intelesuri Are Cuvantul ''scari'?
Scrie Trei Nr De Trei Cifre Care Pot Fi Rotunjite:prin Adaos La 600 ,prin Lipsa La 600
O Bila Din Plumb Are Volumul 0,5 Cm3 . Ce Masa ?
Vreau Si Eu Sinonim Pentru Cuvintele :important, Suparat ,folositor,diferiti, Ultimul, Foarte Buni Dar Sinonimele Sa Fie Locutiuni Adjectivale
Triunghiurile ABC Si DEF Sunt Asemenea . Se Cunosc AB=6 Cm, AC=8 Cm Si BC=9cm ,AB>DE, Iar Raportul De Asemanare Al Celor Doua Triunghiuri Este Egal Cu 2 . C
1.Un Muncitor Sapa Un Sant In Trei Zile Astfel: In Prima Zi 1 Pe 4 Din Sant,a Doua Zi 5 Pe 12 Din Rest Si A Treia Zi Cu 15 M Mai Mult Decat In Prima Zi.a)A Cata
Evaluare Cls 4:Suma A Doua Numere Este 111.daca Se Imparte Numarul Mare La Cel Mic Se Obtine Catul 3 Si Restul 15
20 G Amestec De Alchine Izomere Cu Formula Moleculara C4H6 Reactioneaza Cu 26,7 G De Clorura De Diamino-cupru(I).a)Scrie Formulele De Structura Ale Alchinelor I