RO Study
👤
Nclmhmmhm
Nclmhmmhm
25-02-2021
Matematică
a fost răspuns
URGENT !!!!11111 VA ROG MULT DAU COROANA
Răspuns :
Anybalan89
Anybalan89
25-02-2021
Răspuns:
Sper ca te am ajutat și cu atât!!!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3Fie A, B, C și D puncte Necoplanare.a) Demonstrați Că Punctele Nu Pot Fi Coliniare.b) Stabiliți Numărul Planelor Determinate De Oricare Trei Dintre Puncte Și N
MODERATORI VĂ ROG HELP ME!! Și Cei De Liceu Mă Pot Ajuta La Latina ! Vă Rog Foarte Mult, Nu Vrea Nimeni Să Mă Ajute! :(((( As Fii Cel Mai Recunoscător Om Măcar
Determinati Numerele Ab Pentru Care 7ab+ab2=977
Se Citește Un Număr Natural Nenul. Să Se Scrie Mesajul Dat Dacă Numărul Are Exact Trei Cifre Și Nu În Caz Contrar. Să Se Rezolve Problema Pe Scratch Va Rog Frum
8 Let's Write.My Mother Likes....My Father Likes....My Mother Doesn't Like....My Fathey Doesn't Like....
13. Ilustrațiile Următoare Prezintă Personajele Din Alice În Țara Minunilor De Lewis Carroll Identifică Personajele Menționate În Textul Adinei Popescu Și Descr
Determinati Raportul Atomic, Raportul De Masa Si Compozitia Procentuala De Masa Pentru A) Dioxid De Sulf B) Carbonat De Magneziu
Într-o Livada Se Găsesc 2871 De Meri, Peri, Pruni Și Cireși. Numărul Cireșelor Este De 15 Ori Mai Mic Decât Numărul Prunelor, Iar Numărul Merilor Este Egal Cu C
Construiți Paralelogramul MNPQ, Pentru Fiecaredintre Cazurile:a) MQ = 6 Cm, <M = 50°, MN = 4 Cm;b) <N + <Q = 210°, NP = 2 · PQ = 10 Cm.cine Ma Ajuta Pr
Completează Dialogurile, Formulând:-Măbucur Căai Venit!Cum S-adesfăşuratconcursul?-Vorbimmâine. Acumtrebuie Să Plec.a) Enunţul Prin Care Începe Dialogul;b) Răsp