RO Study
👤
Adiajfd
Adiajfd
25-02-2021
Matematică
a fost răspuns
va rog ajutor doar la subpunctele d , e si f
Răspuns :
Scorburaandreea
Scorburaandreea
25-02-2021
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redactaţi O Compunere: imaginaţi-vă Un Dialog Între Animalele Din Ogradă sau Între Cărăbuş,păpădie Şi Alte Insecte.
Cu Sa Formulez O O Naratiune Despre O Intimplarepetrecuta Dupa Ore In Care Sa Utilizez Adverbe La Diferite Cazuri
Explicati Diferentele Climatice Dintre America De Nord Si America De Sud.
Daca A Supra B Este Egal Cu 5 Supra 7, Atunci Valoarea Raportului 12a-7b Supra 10a-4b Este?
Portretele Celor Doi Conducatori De Osti Se Realizeaza Prin Folorsirea Antitezei. Observati Diferentele Dintre Personajele Mihai Si Pasa Hassan , Referindu-va L
Intr-o Livada S-au Plantat 24 De Ciresi, 12 Meri Si 18 Pruni, Cate 6 Pomi Pe Fiecare Rand. Cate Randuri De Pomi Sau Plantat In Livada? Rezolva Problema In 2 Mo
Ce Concentratie Procentuala Are Solutia Obtinuta Prin Dizolvarea A 30 G Zahar In 200 G Solutie De Zahar De Concentratie 10%?
Redactează O Compuenere În Care Să Folosești Cuvintele: Biserică, Iisus Hristos, Maica Domnului, Altar, Preot, Catapeteasmă, Învierea Domnului, Îngeri, Sfinți.
Se Da Un Cerc Inscris Intr-un Patrat. Cum Aflu Raza Acestuia Daca Stiu Numai Latura Patratului Care Este Egala Cu 6.
Imi Puteti Traduce In Engleza Acest Text ? Va Rog Sa Nu Dati La Google Translate. A Fost Odata Un Taietor De Lemne La Care I-a Pierit Nevasta Si Sa Casatorit Cu