RO Study
👤
Lucasergiu03
Lucasergiu03
26-04-2015
Limba română
a fost răspuns
Ce exprima interjectia ,,hm"
Răspuns :
Gabrielagabitza
Gabrielagabitza
26-04-2015
hm= onomatopee (sunete scoase de oameni)
Answer Link
Bombonica1565
Bombonica1565
26-04-2015
folosim aceasta interjectie atunci cand cadem pe ganduri Sper ca te-am ajutat ;)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Вспомните Что Такое Синоним.Подберите Синонимы К Словам Которые Обозначает Черти Характера Человека: Добрый Ласковый Злой Грубый,Искренной,Верный Смелый
A Plicăm Şi Explicăm Stabiliți Operația Prin Care Poate Fi Scrisă Pe Scurt Fiecare Expresie, Apoi Calculati: A) Suma A 4 Termeni Egali Cu 6; C) De Câte Ori Poat
Se Considera Triunghiul Abc Si Mediana Am, M=bc. Daca A' Este Simetricul Lui A Fata De M, Sa Se Demonstreze Ca AB||CA'
Repede Va Rog Am Nevoie De Un Raspuns
Realizeaza Un Text Narativ,de Cel Putin 150 De Cuvinte,in Care Sa Prezinti O Intamplare Petrecuta In Curtea Bunicilor Si Care Sa Contina O Emotie/un Sentiment S
Va Rog Am Nevoie Urgent Amandoua Exercitii Dau 5 Stele Coroana Si Follow Va Rog Frumos!
Va Rog Frumos E Urgent Dau Coroana plizzz
1. Află Numărul De Vagoane Ale Trenului Zarengold, Stiind Că Mărindu-l De 4/3ori Obtinem 28.
Am Nevoie Urgent Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Sa Includeti In Enunturi Doua Expresie Frazeolozice La Dorinta Cu Sufletul La Gură As Lua Inima În Dinti.A Tăia Frunze La Câini,cita Frunză Și Iarbă,la O Arunc