RO Study
👤
Timofteanca
Timofteanca
24-02-2021
Limba română
a fost răspuns
Localități din România?
Răspuns :
Joacabinemirel
Joacabinemirel
24-02-2021
Explicație:
Arini
Asau
Bahna
Bacau
Balcani
Brad
Cernu
Chetriş
Cleja
Ciutureşti
Tisa
Traian
Glodişoare
Odobesti
Secuieni
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trei Copii Si Au Propus Sa Rezolve Intr O Saptamana Cate 100 De Probleme.in Prima Zi Luca A Rezolvat 7,Sara,cu 2 Mai Putine,iar Ana O Trei Me Din Cat Au Rezolva
Descrieți În 10 Rânduri Despre Celebritate. Ajutați-mă Vă Rog Frumos. Am Nevoie De Ajutor. DAU COROANĂ!!
VA ROG SA MA AJUTAȚI!!Să Se Rezolve Ecuațiile: A) 3x²-5x+2=0B) 5x²-7x+2=0C) 7x²-11x+4=0D) 11x²-22+11=0VA ROG SA LE SCRIEŢI PE O FOAIE EXEMPLUL DE REZOLVARE ESTE
Cele 3 Rate Ale Bunicii Au Fiecare Cate 5 Boboci . Cati Boboci Au Toate La Un Loc?
8. În Două Cutii Sunt 24 Maşinuţe. Într-una Dintre Ele Se Găsesc Cu 4 Maşinuţe Mai Puține Decât În Cealaltă. Câte Maşinuţe Se Află În Fiecare Cutie? (Metoda Gra
Ajutor Plss:copii Au Ajutat La Culesul Strugurilor .in Prima Zi ,6baieti Și 3fete Au Cules 57 De Lădițe .A Doua Zi 4baieti Și 4fete Au Cules 48de Ladițe .cate L
Scrieti Niste Informati Despre Martisor. VA ROOOOOGGGGGG FRUMOS
Va Rog Am Nevoie Sa Se Faca Propoziti Cu Cuvintele Astea Badly,loudly,slowly,wormly,sadly,seriously,proundly Va Rog Am Nevoie Urgent Dau Coroana Di Facp Romovar
Modifică Următoarele Substantive, Trecându-le De La Singular La Plural: Achiziție, Activitate, Balerină, Breloc, Burete, Caleidoscop, Caşcaval, Catalog, Cal, Ce
Am Nevoie De Prezentarea Unei Nuvele De Ion Druţă Dar Nu Nuvela Sania. Pe Schema Urmatoare: 1.Numele Autorului+numele Nuvelei 2.Motivarea Alegerii Nuvelei 3.Tem