RO Study
👤
Cion4008
Cion4008
24-02-2021
Matematică
a fost răspuns
Care este opusul lui + 29 Dau coroana
Răspuns :
Contsteem
Contsteem
24-02-2021
Răspuns:
-29 coroana di sper ca team ajutat
Answer Link
Daria4930
Daria4930
24-02-2021
Răspuns:
-29 cred
.............
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieti O Compunere Narativa De 10-15 Randuri In Care Sa Relatati Pataniile Unui Copil Care Nu-si Invata Substantivul Pentru Test.
Norma Zilnicaa Unui Muncitor Estede 40 Piese.Intro Zi El A Depasit Norma Cu 10%.Calculati Cate Piese A Executat
Imparte La 4 Numerele Naturale Cuprinse Intre 91 Si 96. Ce Ai Constatat?
Compunere Sau Vreau Doar Niste Idei Despre Avantaje Si Dezavantaje De A Trai La Oras. Daca Faceti Compunere Trebuie 4 Alineate. Intro, Cup × 2, Si Conc . Destul
Cateva Idei Pentru O Descriere Sa Te Descri Pe Tine
Ce Sunt Daugava, Sur, Oka, Inn, Ebro, Pripet? a)fluvii B)rauri P.S. Daca Unele Sunt Rauri, Iar Altele Fluvii, Scrii
Ajutati-ma La Problema:a Treia Parte Dintr-un Nr.este Cu 314 Mai Mica Decat Restul Nr. Care Este Nr.? va Rog Ajutati-ma!!
Cum Se Face Expansiunea Propozitiei Am Citit Piesa Pana La Actul Al Doilea....nu Stiu Ce Element Sa Pun Ca,sa Se Potriveasca :(
La Un Raborator De Cercetari Medicale Se Cerceteaza De La O Vipera 3 Miligrame De Venin. Care Este Cantitatea De Venin Colectat Da La 50 De Vipere Intr-o Saptam
Ajutatima cum Se Spune In Spaniola Manuel Eu Te Iubesc Dar Nu Am Putut Sa Ti-o Spun De La Inceputul Prieteniei Noastre eu Te Iubesc Mai Mult Ca Oricine Si