👤
Mario908
a fost răspuns

redacteaza o compunere,de minimum 150 de cuvinte,in care sa relatezi o intampla imaginara sau reala.petrecuta in Bucuresti, in compunera ta,este necesar:-sa relatezi intamplarea,respectand succesiunea logica a evenimentelor;
-sa precizezi reperele spatio-temporare
-sa ai un conținut adecvat cerinței
-sa respecți precizarea privind numărul de cuvinte
VA ROG ESTE URGENT!!!!​

Răspuns :

Răspuns:

A venit vara pe meleagurile Moldovei.Eu cu toata familia mea ne-am dus in Bucuresti la munti.Acolo era foarte frumos si minunat.Cind noi am venit in Bucuresti am hotarit mai intâi sa ne ducem la un restaurant sa mincam ceva gustos.Dupa ce noi am mincat noi toti ne-am dus cu masina pina la munti ca sa uitam privelistea de sus.Noi am venit si vrio cinci minute era tot bine si ne uitam privelistea de la munti dar intr-o clipa sora mea mai mica s-a impiedicat de o piatra si a cazut pe un colt de munte Noi toti ne-am speriat si am chemat oamenii salvatorii ca so scoata.Cind salvatorii au venit au vazut-o pe sora mea cum plinge si spune ajutor.Salvatorii au luat din masina o frânghie si salvatorul s-a coborât dupa sora mea.Cind pe sora mea au salvat-o ea era foarte ranita cu si cu mâna rupta.Noi deodata am chemat salvarea si pe sora mea au luato la spital.Sora mea a fost la spital o saptamina deoarece avea rani adinci si deschise si deaceea medici au trebuit sai faca o operatie ca sa inchida ranile si sa nu intre nicio infectie in ele.Sora mea cind a venit acasa a stat inca o luna acasa cu mina rupta.Din cauza ca asa sa intamplat noi nu ne mai ducem in Bucuresti la munti deoarece mama mea se teme ca eu tot pot sa patesc asa ceva.Eu sunt foarte fericita ca sora mea acuma e sanatoasa si activa.

Explicație:

Astazi am vizitat capitala Romaniei asa cum stie toata lumea numita Bucuresti.

Cand am ajuns la intrare am facut un sens giratoriu si am mers drept pana la locul unde eu si familia mea eram cazati. Am vizitat diferite monumente, magazine si locuri , parcuri si gradini totul era foarte frumos. Oamenii erau primitori si zambitori .

Eram foarte trista cand imi dadusem seama ca mai sunt doar cateva zile si trebuie sa ma intorc acasa.

Pentru a nu uita toate momentele frumoase am facut cateva poze si le.am lipit in jurnalul meu cu amintiri. Nu voi uita niciodată aceasta vizita si cu siguranta ma voi mai intoarce.

Sper ca e de ajutor nu prea am avut idei ❤