RO Study
👤
Carlamudura
Carlamudura
24-02-2021
Matematică
a fost răspuns
ajutor am nevoie repede
dau coroana
Răspuns :
Romanamate29
Romanamate29
24-02-2021
Răspuns:
12/1000,100/20000,3/20,100/4500,50/2323,20/10000,10/1581,30/17608 sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Citește Oral Apoi În Scris Fragmentul Care Reprezintă Ceea Ce Își Imaginează Dănuț. Folosește În Povestire Formulele Mai Întâi Apoi În Cele Din Urmă
1.Formuleaza Ideea Principală Din Secvența: "M-am Repezit La Moșneag La Prins Cu Amândouă Mâinile De Pieptul Zeghei S-am Început Să L Scutur.."2.Precizează Rela
Precizeaza Felul Predicatelor Si Prin Ce Se Exprimă : E Un Sentiment Dulce Acesta. Imi Place Sportul Si Muzica. Predicatele Sunt:e Un Sentiment- Predicat Ver
(3) Completează Următorul Enunt:Paralelipipedul Are ................. Feje,muchii,.. Vârfuri
LA LATURA UNUI ROMB DACA ADAUGI JUMATATEA EI OBTII 30 CM.AFLA CAT ESTE LATURA SI PERIMETRUL ROMBULUI?
Denumiti-mi Figurile GEOMETRICE Din Tabel Repedee Va Rog Frumos Imi Trebuie Maine!!!!
Help!Nu Înțeleg !!!!!!
Realizeaza Un Reportaj De Primavara .
Care Sunt, Oare,verbele Care Lipsesc Din Proverbele De Mai Jos? Apa........, Pietrele........... Meseria...........brățara De Aur.Cine..........carte, .........
Buna Cine Ma Poate Ajuta Va Rog Frumos... Analizati 10 Verbe Din Textul ,,Degetica''. Pentru Clasa A III-a