RO Study
👤
Ana8343
Ana8343
23-02-2021
Limba română
a fost răspuns
exercițiul 10 va rog
Răspuns :
Andreihaiduc2019
Andreihaiduc2019
23-02-2021
Răspuns:
pronume
verb
verb
pronume
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
Rodica5k
Rodica5k
23-02-2021
Răspuns:
Pronume veb verb pronume
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Realizeaza Expansiunea Complementelor Directe Din Propozitiile Urmatoare:A) Observand Absenta Sa,l-am Cautat.B)Uite Cartea Mea Preferata!C)Am Vazut Fu;gerand De
Un Biciclist Parcurge Distanta De 90 Km Dintre Doua Orase Si Constata Ca Mai Are De Parcurs Un Sfert Din Drum.Aflati Lungimea Drumului Dintre Cele Doua Orase?
Alcatuiti Un Dialog Cu Doamna Invatatoare . Foloseste Pronumele Personal De Politete(mai Multe)Repede ! Dau 10 Puncte! (maxim 10 Randuri)
Ce Ne-am Face Fara Curent Electric?
Avem Un Triunghi Dreptunghic ABC, Unghiul B Are 90 De Grade, BD Perpendicular Pe AC, D Apartine AC.se Cere Perimetrul ABC Daca Se Stie BD = 12 Cm Si AD = 9 Cm.m
Scieti O Compunere Cu Titlul : ''duminica, In Familia Mea''. (religie)
[tex] 2^{100}+ 2^{101} [/tex] Divizibil Cu 3
Vreau Si Eu Treducere Acestui Text In Engleza , Daca Se Poate Sa Nu Il Traduceti Pe Google Pentru Ca Imi Apar Numai Tampenii :( "Cand Eram Mica Am Primit Cadou
Intr-o Livada Sunt 172 Pomi Fructiferi,meri Peri Si Pruni.Daca Se Mai Planteaza 3 Pruni Atunci Numarul Merilor Ar Fi De 2 Ori Mai Mare Decat Nr Perilor Si Cat J
Identifica Propozitiile Completive Directe Din Frazele Care Urmeaza Si Realizeaza Contragerea Lor:1)Medicul I-a Recomandat Ca In Fiecare Zi Sa Bea Ceai.2)Na Ce-