RO Study
👤
Barbalataroxana6
Barbalataroxana6
22-02-2021
Engleza
a fost răspuns
ma puteți ajuta,va rog?
Răspuns :
Laraandreeaa
Laraandreeaa
22-02-2021
25. have
26. although
27. the, nu prea stiu aici
28. to
29. about
30. Do
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
PROBLEMA 1 ;Cate Picioare Au In Total 4 Gaini Si 3 Iepuri ; PLAN DE REZOLVARE PROBLEMA 2 ; O Gradina In Forma De Dreptunghi Are Dimensi
Folosind Descompunerea In Factori Primi A Numitorului Stabiliti In Ce Tip De Fractie Zecimala (finita, Periodica Simpla Sau Periodica Mixta) Se Transforma Urmat
1.Demonstrati Ca 2 Numere Intregi Pozitive Nu Pot Avea Un Divizor Comun Mai Mare Decat Diferenta Lor .2. Suma A 4 Numere Este 345. Aflati Numerele ,stiind Ca A
Un Calator Are De Facut Un Drum.In Prima Zi Merge O Distanta De Patru Ori Mai Mica Decat Drumul,a Doua Zi Merge O Distanta De Trei Ori Mari Mica Decat Mai Avea
Buna ! Eu Incep Clasa A 6-ea Si In Lsta De Lecturi Obligatorii Scria A Trebuie Sa Citesc Niste Schite ... am Citit Bubico DL Goe Vizita (toate Le-am Citit Can
Scrie cifrele Potrivite Folosind .a) O Linie Curba Inchisa:)b) O Linie Oblica si O Linie Verticala:c) doua Linii Curbe Deschise:d) O Linie Oblica, Una Orizont
Veniti Dragi Pasari Inapoi Dragi Este In Cazul ? Si Indeplineste Functia Sintactica De ?
Compune Probleme 135+(135+78)=
4√2+√7(totul Sub √) *4√2-√7(totul Sub √) - (√3-1)(√3+1)
SUMA DINTRE UN NR DOIMEQ PATRIMEA SI OPTIMEA SA ESTE 120 SA SE AFLE NR