RO Study
👤
Meri88
Meri88
22-02-2021
Limba română
a fost răspuns
Plsssssssssssssssssssssssss
Răspuns :
Iraidabita
Iraidabita
22-02-2021
Răspuns:
sper ca te-am ajutat
Explicație:
sper ca înțelegi ce am scris
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Crează Un Scurt Basm În Care Să Folosești Următoarele Cuvinte: Zână, Palat, Curcubeu Și Vulpe.
Asociaza Poezia Daca De Rudyard Kipling Cu O Alta Opera Literară Studiata Sau Citita Ca Lectura Suplimentara In 50 -80 De Cuvinte Precizând O Valoare Morala ,cu
9. Asociază Fragmentul Din Pescarul Amin De Vasile Voiculescu Cu Un Alt Text Literar Studiat La clasă Sau Citit Ca Lectură Suplimentară, Prezentând, În 50-100 D
Scrieți O Compunere Cu Titlul Călătoria
Fă Harta Contur Dau 100 Puncte
URGENT VA ROG DIN SUFLET!!! VA DAU COROANA,JUR. Prin Arderea Metanului(CH4) Se Obțin Două Substanțe Moleculare:dioxidul De Carbon(CO2) Si Apa(H2O). Realizează
(cat Mai Urgent Va Rogg)Problema 4.14. Pe Bara Omogenă Şi Orizontală AB, Suspendată La Mijloc, AO = OB, Se Lasă Să Cadă În A, De La Înălțimea H, Bile De Masă M
Un Rezumat Detaliat Despre Cartea "Razboiul Care Mia Salvat Viata" De Kimberly Brubaker Bradley, Pina La Pagina 156, Am Atasat Un Fisier Jos Pun Punctaj Maximal
Exemple De Însușiri Din Poezia:Oaspeții Primaverii
Compusul X Conține Atomi Ai Elementelor Cu Z=1 Şi Z=7 şi Reacționează Cu Substanța Y Alcătuită Din Atomi Ai Elemntelor cu Z=1 Şi Z=17, Rezultând O Substanță Com