RO Study
👤
Irinaaaaa50
Irinaaaaa50
21-02-2021
Franceza
a fost răspuns
ngxmxlhdlhdjckvifjfjvjvkbvkfiydoiyr
Răspuns :
Аноним
Аноним
21-02-2021
Explicație:
bxdhhxbxjzjzjznssnjxxjjzzjzjjssjsjdjxkxjznznsndb
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calendar Intercultural Despre Grecii
Dacă Un Corp Coboară Rectiliniu O Pantă, Astfel Încât Modulul Vitezei Corpului Este Constant În Timp, Atunci: A Accelerația Corpului Crește În Timp B Rezultanta
Înlocuiește Pronumele Personale Cu Pronume Personale De Politețe Și Rescrie Enunțurile El Este Bunicul Meu Ia Poartă Ochelari Ei Iau Cumpărat Un Cadou Frumos El
Alcătuiește Un Enunț Asertiv În Care Substantivul Bagaj Să Fie În Cazul Acuzativ Și Un Enunț Interogativ În Care Substantivul Cărare Să Fie În Cazul Nominativ
La O Cantină Să Aduc Zilnic Câte 12 3/8 Kg De Fructe Cantitatea Adusă În Șase Zile Este A 75 1/4 Kg B 74 1/4 Kg C 76 3/4 Kg D 604/48 Kg
O Bezleagă Careul De Mai Jos, Știind Că Trebuie Să Găsești Doar Cuvinte Care Conțin Grupurile De Sunete Ea Și Ie, Pronunțate În Aceeași Silabă. E B D A A. Perio
O Intrebare Si Un Raspun Cu Cuvantul Who
E Urgent, Dacă S-ar Putea Cât Mai Răpit Ar Fi Minunat!:))2. Pe Cercul C(0) Se Consideră Punctele A, B Şi C În Această Ordine. Ştiind Că UnghiulBOC = 75°, Aflaţi
Va Rog Frumos Urgentttt Dau Coroana : Sa Imi Scrieți Un Titlu Unei Poezii De Vasile Alecsandri, George Coșbuc Sau George Toparceanu , Care Să Conțină Multe Figu
Bună Seara! Vă Rog Din Tot Sufletul Să Mă Ajutați Cu Rezolvarea Corectă A Acestui Exercițiu. Mâine Dau Test!!!!