RO Study
👤
Aurash33
Aurash33
21-02-2021
Limba română
a fost răspuns
cum se spune limbaritza sau limbarintza
Răspuns :
Eti2016
Eti2016
21-02-2021
Limbarniță este forma populara, nu se scrie cu tz
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
DAU COROANA LA CEL MAI BUN RASPUNS ! Vreau Si Eu O Poezie De 2 Strofe Cu Un Titlu La Alegere, Dar Sa Fie Pentru Clasele I-IV. Multumesc. Am Nevoie Urgent !!
Scrie Un Text Creativ În Care Să Introduci Dialogul Dintre O Narcisa Și Un Fluture
Pentru Functiile De Mai Jos Sa Se Determine Cooronatele Punctelor De Intersectie Ale Graficului Cu Axele De Coordonate : a)f:R-R,f(x)=-x-2 dau Coroana
Ajutor Am Nevoie De Cea Mai Corecta Rezolvare . Rezolvarea O Faceți Pe Foaie .În Triunghiul Ascuțitunghic ABC Se Cunosc : AC=20 Cm , BC = 21 Cm Și Înălțimea AD=
Imaginează Un Dialog Între Soare Și Ploaie În Care Fiecare Isi Sustine Opinia Cu Privire La Beneficiile Aduse Naturii Si Oamenilor. Interpreteaza Acest Dialog C
Doar 3!!! Heeeelp!! =(( 9 Puncte!!!!
Comenteaza Versurile:Sa Nu-mi Dai Tot Ce-ti Cer Te Rog Frumos,chiar Daca Sti Ca Poti Chiar Daca Ai,fiindca Uneoeri Sunt Curios,să-ți Cer Doar Că Sa Vad Că Poți
Daca A+b=108si A-b=42sa Se Afle A Si B
Argumentați Ca Textul Doua Loturi De Ion Luca Caragiale Aparține Nuvelei
Imi Puteti S[une Va Rog Cum Se Numea Rascoala Condusa De Pintea Viteazul In Transilvania ? Cine Da Raspuns In Mai Putin De 10 Minute Are Coroana. Va Rog! E Urg