RO Study
👤
Anonim
Anonim
21-02-2021
Matematică
a fost răspuns
pls dau coroana cine mă ajută
Răspuns :
Denisa23794
Denisa23794
21-02-2021
nu e greuuu. trb sa aduci fractia la acelasi numitor
uite:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dau Coroana Va Rog Mult!Intr-un Vas Se Aflau 36de Litri De Lapte, Iar In Altul De 3 Ori Mai Putin. Din Primul Vas S Au Consumat 19litri Dr Lapte, Iar Din Al Doi
Scrie Un Text Narativ De Minimum 150 De Cuvinte În Care Să Prezinți O Întâmplare Petrecută Pentru Salvarea Unei Viețuitoare Din Natură Și În Care Să Inserezi O
Vă Rog Ajutor Am O Temă Și Mi-ar Plăcea Să Primesc Răspuns Repede
Puteți Să-mi Spuneti Citesc Texte In Care Mama Sa Die Personajul Principal?
Răspunde La Întrebări. A) Cum Isi Petrecea Zilele Regele Midas? B) Ce I-a Cerut Regele Midas Spiriduşului? C) Ce A Făcut Regele Pentru A Se Convinge De Magia Sp
5. Un Biciclist A Parcurs Un Traseu În Trei Zile, Astfel: În Prima Zi A Parcurs 40% Din Întregul Traseu, În A Doua Zi A Parcurs 3pe 8 Din Restul Traseului,iar Î
1. Răspunde La Întrebările Despre Text In Enunturi Dezvoltate. A) De Ce Autorul Crede In Abecedar? B) Ce A Descoperit Autorul În Primele Cărți De Literatură? E)
Se Consideră Matricele [tex]$I_{3}=\left(\begin{array}{lll}1 & 0 & 0 \\ 0 & 1 & 0 \\ 0 & 0 & 1\end{array}\right)$[/tex] Şi [tex]$A(a)=\l
Cat Mai Rapid, Va Rog
1. Cati Moli Au 216g Apa? 2. Cate Grame Au 5 Moli De Acid Clorhidric?Va Rog Repede!Dau Coronita!!