RO Study
👤
Lalasdfsla1
Lalasdfsla1
20-02-2021
Matematică
a fost răspuns
va rog urgent !!!!!!
Răspuns :
ADAUGA43
ADAUGA43
20-02-2021
Sper că te-am ajutat! Mult noroc la școală!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2. Проанализируйте Половозрастную Пирамиду Населения Республики Молдова (рис. 215, С. 43 Учебника) И Сделайте Выводы Относительно: А) Основной Причины, Определи
C. Triplul Numărului 93. 1 93 +3 3. Stabilește Dacă Propozițiile Următoare Sunt Adevărate (A A. 87 X 17 = 17 X 87 B. 356 X 3 X 9 > 356 X 27 Х Х C. 256 X 0 ~
Cand Se Petrec Intamplarile Prezentate In Text?a)într-o Seara De Aprilie:b)într-o Dimineață Foarte Rece:c)într-o Dimineață Călduță De Aprilie:d)într-o Dimineață
Structura Elevi Ești Rugat La Sfârșitul Anului De Către Diriginta Clasei Să Introduci În Baza De Date A Școlii Clasamentul Clasei Tale, În Ordine Crescătoare În
Afla Suma 3a+2b,daca Sunt Ondeplinite Simultan Conditiile:a*(b+5)=336 Si A=301:b.
In Figura 3., ABCD Este Paralelogram, Iar AM=BN=CP=QD, Iar MAN=QCP Si MDQ=PBN. Aratati Ca MNPQ Paralelogram.
9. Alcătuiește Un Text Creativ, De Zece-douăsprezece Rânduri, În Care Să Introduci Cuvintele: Sar, N-are, N-am, N-ai, N-avem, Orientându-te După Următorul Plan
1.1 ete cea 2. Gelu Mărturisește Suferința Sa În Discuția Cu: a. Divinitatea b. Natura. c. Apele Cernei. d. Calul.
Alcatuici Propozicii Cu Unitacile Frazeologice: A Imbla Dupa Ceva,,dupa Multa Imblatura. .
Scrie O Compunere De 30-50 Randuri In Care Sa Prezinti O Vizita Astazi, In Care Sa Il Descrii Pe Ionel Din "Vizita" I.L.Caragiale cu Titlul "Ionel Popescu Asta