RO Study
👤
Qualiparts
Qualiparts
20-02-2021
Limba română
a fost răspuns
Buna ma poate ajuta cineva
ps:2 poze
Răspuns :
Sebisielya
Sebisielya
20-02-2021
Răspuns:
sper ca te am ajutat!
spor in continuare
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu O Propozitie Cu Pronume Personal, Persoana I , Numar Singular;
Aflati Distanta Reala Dintre Doua Locati,stiind Ca Pe O Harta Cu Scara De 1/1000000 Distanta Dintre Ele Este De 20 Cm ]1
Alcătuiți O Compunere Narativa În Care Sa Relatat O Întâmplare Inspaimantatoare.VĂ ROG REPEDE!!
Scrie Mesajul Pe Care Il Transmiti Unei Persoane Dragi , Prin Itermediul Unei Carti Postale. de Exemplu : Dragii Mei Bunici, Va
Transcrie Doar Cuvintele Inrudite Din Fiecare Sir Dat :a Naste Nastere Nascut Nasa Nascocit Nenascut Lumina A Lumina Luminita Lumanare Luminat Stea A Sta Stelut
Formulati Proprozoti In Care Substantivul Bunic Sa Indeplineasca Toate Functile Sintactice La Toate Cazurile Invatate
Un Motociclist Parcurge Un Drum În Majoritatea Multe Etape. În Prima Etapa Parcurge Un Sfert Din Lungimea Drumului Și Încă 6 Kilometri, În A Doua Etapa O Treite
Intr O Statiune Sunt 257000 Locuri De Cazare .Din Acestea,173500sunt Ocupate De Turisti Romani,iar Restul Sunt Rezervate De Turisti Straini.Estimeaza Numarul
Intr-un Depozit Ai De 3 Ori Mai Mult Zahar Decat In Alt Depozit,daca Se Vinde Din Primul 1280 Si Din Al Doilea 240,cantitatile Devin Egale
Buna , Am Nevoie De Ajutor Cred Ca Uni Siti Ca Luni Se Tine Postul...Luni Am Religia Si Trebuie Sa Fac Un Fel De Meniu Adica Sa Desen Pe O Foaie A 4 Ce Trbuie S