RO Study
👤
Anonim
Anonim
20-02-2021
Studii sociale
a fost răspuns
vă rog dau coroana ......
Răspuns :
Blojudanielae
Blojudanielae
20-02-2021
Răspuns:
1-A
2 F
3 A
4 F
5A
6A
7A
8A
9A
10A
Explicație:
sper ca e bine
Answer Link
Abramovantonina12345
Abramovantonina12345
20-02-2021
A,F,A,F.A atata știu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Verifica Daca Triunghiul ABC Exista Si In Caz Afirmativ, Construieste-l: a) AB=3,5cm,BC=2cm Si AC=5cm; b) AB=1,8cm, BC=4,5cm Si AC=2,4cm; c) AB=5cm,BC=2,7cm
3.Write The Verbs In Present Continuous: 1) Jessica l(go) To School Now. 2) They .(not Visit) Us Today. 3) You (play) Basketball This Week. 4) Tom ( Not Work)
3) Se Dă Propoziţia: Nevasta Pădurarului Era Tânără Şi Muncitoare. A) Analizaţi Părţile De Propoziţie Subliniate. B) Verbul ,,era” Formează Singur Predicatul? M
8 La O Fermă Erau 36 De Vaci, Oi Cu 5 Mai Multe, Iar 23 Erau Capre. Câte Animale Erau La Fermă?
Bună! Mă Puteți Ajuta Vă Rog Cu Aceste Exerciții La Română?Am Mare Nevoie De Ele.
5 Match The Sentences In Column A With The Sentences In Column B. A 1 Could You Lend Me Some Money, Please? 2 Will You Teach Me How To Fish? 3 Can I Borrow Your
Ziua Famiiliei Crestine. CAt Mai Repede Dau Coroana !!
6 La Un Magazin S-au Adus 62 De Kilograme De Mere Și Cu 43 De Kilograme De Mai Putin. Câte Kilograme De Fructe S-au Adus La Magazin?
Mariti Cu 3 Suma Numerelor 12si 5.
Intr-o Zi, La Un Chioşc S-au Vândut 18 Seturi De Creioane, Iar În A Doua Zi – 12 Seturi De Acelaşi Fel. Seturile Vândute În A Doua Zi Conţineau Cu 132 De Creioa