RO Study
👤
Ungureanuliuda77
Ungureanuliuda77
20-02-2021
Limba română
a fost răspuns
visezi să devin pictoriță
Răspuns :
Robertiosa
Robertiosa
20-02-2021
Super, mult succes!:))
Answer Link
Bubu9067
Bubu9067
20-02-2021
Frumos,spor incontinuare
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Tri Numere Naturale Este 9283 .primul Numar Este Incincitul Celui De-al Doile Numar Iar Al Treilea Numar Este 13 Mai Mare Decat Diferenta Primelor Doua
Exercițiul 15 Va Rog!!!!!!! Am Nevoie De El La Școala Și Nu Stiu Sa Îl Fac!!!Clasa A 7a URGENT!
Buna..am Nevoie Sa Imi Rezolvați Aceste Exercitii Am Nevoie Urgent Pe Mâine...e Pe Notă (doar Alea Incercuite) Și Dacă Nu Cer Prea Mult..ați Putea Să Îmi Și Exp
Va Rog Ajutatima Dau Coronita Si 100000000000000" Puncte
Perimetrul Unui Triunghi Este 200 M Iar Suma A Doua Laturi Este 124.afla A Treia Latura.
În Poze Admirate Admirate E Adj Sau Verb
Scrie Cuvinte Cu Inteles Opus Celor Date(antonime)a Iubi=a Vorbi=a Imbraca=a Da=.
Cand S-a Nascut Elena,mama Ei Avea 25 De Ani.Ce Varsta Are Fiecare Acum,daca Impreuna Au 53 De Ani?
55 G Amestec De Metanol Si Etanol Se Ard Cu Oxigen. Stiind Ca Se Obtin 63 G Apa, Compozitia Amestecului In Procente Molare Este: ......% Metanol Si ........% Et
Lungimile Laturilor Unui Triunghi Sunt Invers Proportionale Cu Nr. 0,(3);0,5 Si 0,2 Iar Semiperimetrul Acestuia Este De 63 M.Calculati Lungimile Laturilor Triun