RO Study
👤
Robertzqnoaga
Robertzqnoaga
19-02-2021
Matematică
a fost răspuns
f(x)=2x-1 supra 3x+4
va rog rapidd
Răspuns :
Tudor2507
Tudor2507
19-02-2021
Sper că te-am ajutat! .......❤
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explica Rolul Utilizarii Virgulei In Secventa : De La Barbosi Incoace Ai Lasat-o Mai Domol,raspunse Anton Lupan.
Cine Stie Sa Explice Cel Mai Bine Ce Este O Matrice , Cu Lux De Amanunte , Explicatie Pt Gimnaziu
Trecerea Materiei(azotului,carbonului,apei,etc.)din Sol ,apa Sau Aer Prin Verigile Lanturilor Trofice Si Reintoarcerea Ei In Mediul Exter Reprezinta____________
Enumerati Activitatile Casnice Care Necesita Consum De Apa (de Exemplu - Sapalatorul Rufelor , Udatul Florilor , Prepararea Bucatelor etc) Ce Fel De Apa Po
Asi Dori Un Text Cu Titlu Figura Din Oglinda In Care Sa Folositi Dialogu Si Cuvintele Figura,interesant,mi-a Raspuns,Amalia,Marcel,bucuroasa,bucuros,am Invatat.
La Sportivii Performanti Este Testata Urina Regulat De Ce Testele De Urina Reprezintaun Mijolc Eficient Pentru A Afla Daca Sportivul a Consumat Droguri sau Me
Un Elev Are La Dispozitie Placi Dreptunghiulare, Fiecare Avand Lungimea De 15 Cm Si Latimea De 8 Cm.a) Determinati Latura Patratului Care Poate Fi Construit Cu
Stiind Ca A Supra11= B Supra 3, Calculati 7a-2b Supra 3a+5b
Aflati Numarul Tieide Solutii Reale Ale Ecuatiei:x+4=x-2 =
Cum E In Franceza Eu M-am Speriat?..va Rog Ajutati-ma..:(