RO Study
👤
Babsnsnahsb
Babsnsnahsb
18-02-2021
Matematică
a fost răspuns
Dau coroana va roggggg
Răspuns :
Florinaruja
Florinaruja
18-02-2021
Explicație pas cu pas:
sper că te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.trei Caiete Si Patru Pixuri Costa 16,50 De Lei Iar Doua Caiete Si Trei Pixuri Costa 11,50 Lei. Cati Lei Costa Un Caiet Si Un Pix ?(dau Coroana Si 5stele Daca
2. Răspunde Cu DA Sau NU:a) Ecuația -2x+10=0 Are Soluția - 5;c) Ecuația 2x.(-3)=-12 Are Soluția 2;b) Ecuația X-23=4 Are Soluția 18;d) Ecuația X:(-6) = 7 Are Sol
Think Before You Act Online sometimes What We Post On Our Favourite Social Networks , 20-year-old James Miller Posted On His Facebook Page That his Job Was 'soo
1) Scrieti Un Program C++ Care Citeşte De La Tastatura O Matrice E Cu X Linii Si Y Coloane. a) Sa Se Afiseze Elementele Matricei E Cu Spatii Intre Elementele De
Lecția: Arene Sau Hirocarburi Aromatice Vreau Niște Exemple Pt Următoarele Reacții Mulțumesc Drag Anticipat! PS: Nu Vreau Răspunsuri Date La Mișto Pt Că Am Noi
A10 10 109cția Care Poate Fi Scrisă Ca Suma De Treite5 4 6 8 16' 9' 9' 106
3 Scrie Cuvinte Cu Sens Opus Pentru:* Folositor -* Guraliv* Harnic88Comunicare În Limba Română Pentru Clasa A Ll-a
Realizati Programul In C++ Al Urmatoarei Probleme Folosind Instructiunea WhileSe Introduce De La Tastatura Mai Multe Numere, Pana Cand Ultimul Numareste 0, Si T
Completează Pentru Fiecare Eveniment Anul În Care A Avut Loc.cucerirea Everstului De Către Cea Mai Tânărăpersoanăprima Încercare De Atingere A Everestuluiacţiun
Vă Rog Să Mă Ajutați La Exercițiul 5