RO Study
👤
Mihamada235
Mihamada235
18-02-2021
Matematică
a fost răspuns
cum se scrie un sfert ?? Coroană
Răspuns :
Mihualexandra2887
Mihualexandra2887
18-02-2021
Răspuns:
1 pe 4 e fractie cu placere
Answer Link
Timotei30
Timotei30
18-02-2021
1/4 e un sfert așa se scrie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transcrie Predicatul Și Precizează Felul Lor Verbale Sau Nominale : Salcamul Era Uscat Și Taiat
Imi Puteti Face Un Rezumat La Poveste De Craciun De Charles Dickens?Va Rogg Mult Va Dau Tot La Rand!!
Formulati O Invitatie Pentru Un Cerc Literar Unde Se Vor Citi Povesti S.F. Dau Coroana Celui Mai Bun Raspuns.....
Calculeaza Suma A Trei Numere Consecutive Stiind Ca Cel Mai Mare Termen Ezte 278
Opusul Cuvantului Bolta
Am Si Eu Nevoie De O Copunere C-am De O Pagina Cu Titlul '' CUM VAD BINELE SI RAUL''. Va Rog Mult, In Maxim 1 Ora Urgent!!!!!!!!!
Scrie Funcția Sintactică A Cuvintelor Scrise Cu Litere Mari Din Secvența : "se Simula FURTUL MIRESEI ,obicei AMINTIND De RĂPIREA Sabinelor."
Ion A Parcurs In Prima Zi 20supra100•d=d Supra 5, Unde D Este Lungimea Drumului Ion A Parcurs In A Doua Zi 30supra100•(d-20supra100•d)=6d Supra 25 d Supra 5+6d
Determinati X Si Y Stiind Ca Numerele De Forma X5y ( Cu Bara Deasupra ) Sunt Divizibile Cu 12.
Demonstrati Rolul Societatii Secrete Eteria In Cadrul Dobandirii Libertatii Si Independentei Greciei