RO Study
👤
Stepansimina0
Stepansimina0
18-02-2021
Matematică
a fost răspuns
Rezolvați problema A
Răspuns :
Аноним
Аноним
18-02-2021
Explicație pas cu pas:
Sper sa înțelegi ce am scris
Answer Link
Albertbenchea564
Albertbenchea564
18-02-2021
Uite. Sper că te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construeste Un Text Cu Titlul Modelele Mele De Minimum 15 Randuri Rapiddd Va Roggg
3. Află Cu Cât Este Mai Mare Suma Numerelor 234 562 Și 123 425 Faţă De Diferenţa Numerelor 478 689 Şi 121 202. Vei Descoperi Câți Pasageri Poate Transporta Cel
Un Număr Natural Impar Se Împarte Exact La 3. Restul Împărțirii Numărului La 6 Este: A)5 B)4 C)3 D)1 E)0 Dau Coroana!!!
Transcrie Enunturile, Trecând Substantivele La Numărul Și Singular. B) Ceva Mai Încolo, Merii Bondoci Îşi Scutură Poamele, Care Cad Bufnind Surd La Pământ.
Vă Rog AJUTAȚIMĂ PLIZZ EX: 26.b. Și 27.b. DAU COROANĂ JURR VREAU REZOLVAREA ÎN SCRIS ȘI POZĂ PLIZZZ
De Precizat Tema Probei A Treia Prin Care Trece Harap Alb(calatoria Spre Curtea Imparatului Ros) Si Justificarea Alegerii Temei. si De Ales Un Personaj Din Cei
Să Se Creeze O Coadă Ce Conține Datele Despre Elevii Unei Clase : Numele, Prenumele Și Anul nașterii. Să Se Afișeze Coada La Ecran Precum Și Vărsta Fiecărui El
Exercitiul 15 ,Aratati Ca Pentru Orice N Apartine Lui N* ,urmatoarele Numere Sunt Irationale
Analizati Fiecare Cuvant Sintactic Si Morfologic. SUNTEM PREGATITI SA AVEM UN CONCEDIU FRUMOS!
S=1+2+3.....+50VAROG VA DAU COROANA DACA FACETI SUMA LUI GAUS