RO Study
👤
Varareanariana
Varareanariana
18-02-2021
Matematică
a fost răspuns
x(x+1)=x+2
Va roggg!
Răspuns :
Onenormalperson
Onenormalperson
18-02-2021
X^2+X=X+2=> X=radical 2=>
X1=radical 2
X2= minus radical 2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Acest Exercițiu Să Mă Ajutați
Deci Crushul Meu(care Știe Că Il Plac) Se Uită La Mine, Mă Strigă, Se Joacă Mereeuu Cu Mingea Mea Face Glume Să Rad, Rade La Glumele Mele, A Intrat Pe Spotify I
(4. În Interiorul Unui Unghi AOB Se Află Două Puncte C Și D, Astfel Încât Fiecare Este Egal Depărtat De Laturile Unghiului. Demonstrează Că Punctele O, C Şi D S
7. Scrieți (cu Exemplificare In Enunțuri) Ce Alte Părți De Vorbire Pot Fi: Port (word) Eu Port Haine Nei Vaporul A Ajuns În Port. Vin..... Vii .... Sare
6. Un Elev Are 63 De Figuri Geometrice. Câte Dreptunghiuri Are Stiind Că Le Poate Grupa Astfel Încât La Un Dreptunghi Să Corespundă 3 Triunghiuri, Iar La Două D
4. În Figura Alăturată Punctele A, O Şi B Sunt Coliniare. Dacă AOD = 120° Şi BOC = 155°, Atunci Măsura *COD = ... A. 95° D C 120° B. 100° 155° C. 105° D. 110° E
3. Diferența A Două Numere Raționale Pozitive Este 18,7, Iar Suma Lor Este 50. Care Este Cel Mai Mare Dintre Numere?urgentttttttttttttttt Dau Coroana+ 100 De Pu
Găsește Câte Un Sinonim Potrivit Pentru Sensurile Verbului A Tras . Dau Coroanaaaaa !!! Van Rogggg Repede !!
5. Transforme D'après Le Modèle: Robert Est Ravi. Bianca Est Ravie. Riquet Est Gai. Viorel Est Surpris. Pif Est Mécontent. Comelia .... Violeta Ma Copine Est...
Determină Relația Dintre Conținutul Harții Nr. 1. Din Testul Nr. 1 Şi Reperele Cronologice De La Sfârşitul Testului Dat, Prezentând Două Argumente.Sursa A. Repe