RO Study
👤
Bea0111
Bea0111
17-02-2021
Matematică
a fost răspuns
exercițiul 4
mulțumesc anticipat
Răspuns :
Miladydanceclub
Miladydanceclub
17-02-2021
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma Dintre Sfertul Jumatatii Unui Numar Si Dublul Sau Este Cu 26 Mai Mic Decat Cel Mai Mare Numar Par De 2 Cifre. Care Este Numarul?
Suma Dintre Sfertul Jumatatii Unui Nr. Si Dublul Sau Este Cu 26 Mai Mica Decit Cel Maimare Nr. Par Format Din Doua Cifre . Care Este Numarul? te Rog Sa-mi Expl
Ce Este Elementul Regent? Sau Termenul Regent?
Functia Sintactica A Pronumelui Prin Care Din ,,a Dat Un Edict Prin Care Invita''
Dublu Unui Numar A Fost ''marit'' Cu 52.Rezultatul ''micsorat; De 4 Ori Si Sa Obtinut 63 .Care Este Numarul ?
Fie Triunghiul ABC In Care MN || AB,M Apartine Lui(AC),N Apartine Lui (BC) AM =4cm,MC=6cm Si NC=12cm.Aflati BNsiBC.
Alcatuieste O Fraza cu Trei Propozitii In Care:1.o Locutiune Verbala Sa Fie Folosita La Diateza Pasiva La Modul Infinitiv Timpul Perfect2.un Pronume Relativ Sa
Imi Da-ti Va Rog O Idee La Aceasta Problema ..: Se Dă Un Număr Natural N Cu Exact Trei Cifre. Calculaţi Pătratul Numărului Format Cu Cifra Sutelor Și Cifra Uni
Cati Protoni Si Cati Electroni Are Fiecare Metal(Li Z=3,Na Z=11,K Z=19)alcalin Inainte Si Dupa Ionizare?
Scrie Numerele Naturale:cel Putin Egale Cu 877 Si Cel Mult Egale Cu 886cel Putin Egale Cu 293 Dar Mai Mici Decat 303mai Mari Decat 797 Si Cel Mult Egale Cu 805