RO Study
👤
Iuliasantudor
Iuliasantudor
23-04-2015
Limba română
a fost răspuns
Exprimarea opiniei pe orice tema
Răspuns :
Nono2003
Nono2003
23-04-2015
pinia mea despre aceasta floare este ca are petale frumoase si catifelate,este delicata ca un cristal fragil,stralucitoare ca soarele si rosie ca trandafirul. pe scurt opinia mea este ca imi place mult
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
6-8 Enunturi Despre Prima Zi De Scoala.Va Rog Mult
Sase Copii Mananca 6 Mere In 5 Minute.Cati Copii Mananca 60 Mere In 25 De Minute?
Va Rog Sa Ma Ajutati Si Pe Mine La Urmatoarea Problema: 1.un Teren In Forma De Dreptinghi Cu L=73 Msi L=32 M A Fost Imprejmuit Cu Nu Gard Sustinut De Stalpi Met
Un Dreptunghi Are Latimea De 4 Ori Mai Mica Decat Lungimea ,daca Perimetrul Dreptunghiului Este 38,6
Cum Sa Trec De Evaluarea Nationala La Engleza Si Romana In Cls. A 6-a?Dar La Matematica Si Stiinte?
Cum Pot Sa Aflu Unde E Atribut Substantival Genitival!!! Rog Rasp Rapid! Maine Am Teza Si Trebuie Sa Invat!!!!! Repedeee!
Cateva Propoziti In Care Substantivul Sa Fie Exprimat Prin : Substantiv Propriu, Pronume Personal De Politete, Numar Ordinal, Substantiv Comun, Numar Cardinal
5 Si 6 Va Rog,macar Care Stiti:))
Camera Mihaelei Are Lungimea De 3m,latime De 2,5msi Inaltime De 2,4m Citi Metri Cubi De Aer Continr In Camera Mihaelei?
Un Biciclist A Parcurds Distanta De 700 Kilometri In Trei Zile Asfel :in Primele Doua Zile aa Parcurs 513 Kilomeri,iar In Ultimele Doua 462 Kilometri. CATI KIL