RO Study
👤
Pavelelena
Pavelelena
17-02-2021
Matematică
a fost răspuns
5. Caculaţi:
4x9+6x3=
68-7x7+13=
Răspuns :
Florin3339
Florin3339
17-02-2021
Răspuns:
4×9+6×3=36+18=54
68-7×7+13=68-49+13=30
Answer Link
TheMandalorian
TheMandalorian
17-02-2021
Răspuns:
prima 54
a doua 30
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Triunghiul ABC Se Duce Bisectoarea BD A Unghiului ABC D∈AC iar Prin D Se Duc Paralele DM Paralel Cu BC Iar DN Cu AB N ∈ BC Prin N Se Duce NP Paralel Cu BD P
Sensul Verbului "a Se Aprinde " Din Propozitia " Tata Se Aprindea Si El Foarte Repede "
Alcatuiti Cate Un Enunt In Care Sa Folosesti Substantivul „privighetori” Cu Functia Sintactica De Complemend Direct, Respectiv Complement Indirect.
Cum Imi Exprim Opinia Despre Semnificatiile Mesajului Dintr-un Text? Adica Cum Exprim Acest Lucru? Daca Imi Puteti Da Un Model De Ex In Opinia Mea Tema Textului
Un Dreptunghi Are Perimetrul De 20,36 Cm . Stiind Ca Lungimea Este Cu 2,5 Cm Mai Mare Decat Latimea , Calculati Aria Dreptunghiului .Am Nevoie Cat Mai Repede Po
Vreau Sa Va Intreb Cum Pun In Evidenta Trasaturile Unui Personaj ? Mai Precis Personajul Din Fragmentul Textului Romanul Adolescentului Mop...daca Ma Puteti Aju
Imi Traduceti : De La Ora 12 Pana La Ora 18 Eu Sunt La Scoala
Fie ΔABC,m(<A)=90 grade,m(<E)= 30 Grade,AC=8 Cm Aflati ABMultumesc Mult
La Ce Intrebari Raspun :dativul ,genitivul,nominativul ,acuztivul Si Vocativul ?
. Mentioneaza Doua Trasaturi Care Sa Justifice Faptul Ca Textul Este O Descriere Artistica In Proza.