RO Study
👤
Tudordaria38
Tudordaria38
17-02-2021
Matematică
a fost răspuns
Va rog sa ma ajutați!dau coroana
Răspuns :
Anaissadovnic
Anaissadovnic
17-02-2021
Răspuns:
Scuze de greșeli..........
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Produsele De Panificație Ce Conțin Grăsimi Hidrogenate/parțial Hidrogenate Sunt: a-nesanatoase (dacă Sunt Consumate Frecvent) b - Foarte Sănătoase c - Sănătoas
De Povestit Ciresarii dau Coroana
Calculati: a) Sin 5pi/24 × Cos Pi/8 ; b) Cos Pi/8 × Cos 5pi/24 ; c) Sin 3pi/8 × Sin 7pi/24 VREAU REZOLVAREA COMPLETA.COROANA GARANTAT!
A)Scrie Doua Propozitii Afirmative In Care Subiectele Sa Fie:Sperie-Ciori Si Omul De Tinichea.b)Transforma Propozitiile Afirmitive Scrise In Propozitii Negative
Salutare Am Si Eu Nevoie De Ajutor,trebuie Sa Explic Semnificatia Titlului "Catastrofa" De Liviu Rebreanu
NIMENI NU MĂ AJUTĂ?!! Calculați-mi Vă Rog Următoarele: a) [(-9) La 54 : 3 La 106 - 27 La 53 : 9 La 79] Totul La A 7 : (-3) La 3 b) 2 La 1000 : [(-2) La 40 • 2 L
4. Organele Sistemului Excretor Ce Curata Singele De Substante Deseu Sint Pare Si Se Numesc........ Continuati Va Rog Propozitia
Peste Cateva Zile Dau Teza Da-ti Subiecte De Teza Rezolvate La Sfarsit Sau Daca Ati Dat-o sfatuitima Si Pe Mine Cu Ceva Sunt In A 6
Conitia Se Cere Asa:completeaza Rebusul Si Vei Obtine Pe Verticala Denumirea Celor Trei Componente Vitale Care Constituie Mediul Ambiant 1)oxigenul Se Consuma I
Avem Zece Numere Naturale Consecutive . Al Zecelea Număr Este Cu Trei Mai Mic Decât Suma Primelor Două Numere. Care Sunt Numerele ?